- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackDesert
tag
1. Te is tudod, hogy a programok többsége miatt kénytelen a windowst használni..
1.2. A windows 7 támogatása 2015 tavaszán megszűnik
1.3. Ebből következik, ha tetszik ,- ha nem váltanod kell ,mert nincs más alternatíva.(Most azzal érvelsz majd, hogy használjak osx-et, linuxos, egyéb os-t.. Mint írtam, a szoftveres támogatottság miatt nem lehet, másrészt anyagi okokból sem)
2. Neked nem fontos, hogy milyen környezetben dolgozol, de nekem inspiráló lehet az asztal környezete is.
2.1 Windows 8 újítása? Olyan érdembeli dolgokkal amik valóben megkönnyítenék a dolgomat nem találkoztam. Stabilnak,- stabil, de már a win7 is ilyen volt. (De, Te milyen újításokra gondolsz amit az átlag júzer kis is hasaznál?)Az, hogy Ti elégedettek vagytok a látottakkal, még nem kötelez arra, hogy én is beálljak a sorba.
(#20) 3ye: az osx-ről
Lehet, hogy ugyanúgy néz ki már hosszú ideje és csak finomíthatják a külsőt, de a lényeg a motorban van. Mondd, Te tényleg nem érdeklődsz más os-ek íránt csak kíváncsiságból is, hogy ezt tudd? Keress rá a yosemite-re yutubon. A videó is magáért beszél. Mewllesleg a dizájnja szép letisztult, azt kár nagyon javítgatni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest