- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackDesert
tag
1. Te is tudod, hogy a programok többsége miatt kénytelen a windowst használni..
1.2. A windows 7 támogatása 2015 tavaszán megszűnik
1.3. Ebből következik, ha tetszik ,- ha nem váltanod kell ,mert nincs más alternatíva.(Most azzal érvelsz majd, hogy használjak osx-et, linuxos, egyéb os-t.. Mint írtam, a szoftveres támogatottság miatt nem lehet, másrészt anyagi okokból sem)
2. Neked nem fontos, hogy milyen környezetben dolgozol, de nekem inspiráló lehet az asztal környezete is.
2.1 Windows 8 újítása? Olyan érdembeli dolgokkal amik valóben megkönnyítenék a dolgomat nem találkoztam. Stabilnak,- stabil, de már a win7 is ilyen volt. (De, Te milyen újításokra gondolsz amit az átlag júzer kis is hasaznál?)Az, hogy Ti elégedettek vagytok a látottakkal, még nem kötelez arra, hogy én is beálljak a sorba.
(#20) 3ye: az osx-ről
Lehet, hogy ugyanúgy néz ki már hosszú ideje és csak finomíthatják a külsőt, de a lényeg a motorban van. Mondd, Te tényleg nem érdeklődsz más os-ek íránt csak kíváncsiságból is, hogy ezt tudd? Keress rá a yosemite-re yutubon. A videó is magáért beszél. Mewllesleg a dizájnja szép letisztult, azt kár nagyon javítgatni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android játékok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest