- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
mine01
csendes tag
-
b4ndee
csendes tag
csak az X4500HD-ért kutyafülit annak aki belerakta egy ilyen csecse gépbe, mint a IdeaCentre.
játékra csak egy kicsivel alkalmasabb VGA-val be is ruháznék egyre menten, de így.ájnye-ájnye
-
Gergő_
őstag
Az IdeaCentre A300 kinézetre eléggé a Sonytól és az Appletől lenyúlt öszvérmegoldásnak látszik.
-
ZEN1TH
őstag
jajj az utolso gyonyoru
kell egy ilyen -
bigz
tag
válasz
#06658560 #11 üzenetére
En azert a fekete keret miatt almaznek, tiszta MacBook koppincs. Az OSX like hatter nem veletlen. A tobbi pedig eleg iMac-es. Nincs is itt semmi gond, szepek azok is, meg ez sem ronda.
A fenyes panel nem annyira rossz, amennyiben a kijelzore gondolsz. En kifejezetten tartottam tole az alman, de nem zavaro, sot.
A Lenovo design viszont tenyleg utos. Nekem a Fallout jutott rola eszembe.
-
törölt tag
Szerintem senki nem almázna, ha nem OSX like kép lenne a kijelzőn éppen. Nekem az sszimetria nem tetszik benne, a fényes panel sem, s hogy fokozzam, az a pink/magenta/rózsaszín dekoráció a talp és a kijelző közötti részen sem.
A középső megoldás tetszik, végre valami új szín, az leső meg tényleg változatos e téren. De nem lehetne ilyenekbe valami erősebb cuccot tenni, akár noti vonalról, ami többet tud az atomnál?
-
Solten
őstag
IdeaCentre C310: bejovos...
-
nuke7
veterán
az utolso nagyon apple-ös
"A megfelelő multimédiás élményről a kétszer két wattos hangszórópár és a webkamera felel, "
inkább élményért, nem? -
Stiky
senior tag
Atomhoz választható a HD4530 de a C2D-hez meg nem?! Izé...
-
siti
őstag
alapból 133e, persze majd megfejelik itthon vámmal áfával meg mindennel és lesz 180-200. az induló 700dollár nem is sok érte. pláne ha szintén a dizájnra építő iMac árával (1100$) hasonlítod össze, de inkább ne tegyük mert az almások jól megdobálnak hogy az sokkal jobb, meg proci meg minden más.
-
DV
senior tag
Vegre elszakadnak a hagyomanyos kinezettol (ertem ezalatt a hagyomanyos szogletes nagy hazat+monitor+egyebek.) nagy tetelben, nem mintha eddig sem lett volna 1-2, de szerintem ez igy jo. Nem mindenkinek kell negy teljesitmenyu gep egyedi konfiggal, raadasul ez igy kisebb helyet is foglal a monitort leszamitva.
-
Antibazsi
aktív tag
az utolsón akár egy alma is lehetne...
-
Prof01
veterán
Az utolsó bejön, csak az ára nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen videókártyát?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.5TB HDD
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Mac Mini M1 Újszerű 16GB/256ssd/1-3 hónap gar./p4290
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest