- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Roadhammer #107 üzenetére
Még a plus is nagyon hurka a mostani telefonomhoz képest.
A phabletek között átlagosnak mondható csupán a plus aksiideje.
-
joey04
titán
válasz
Roadhammer #101 üzenetére
Magából a rendszerből nekem sem. Hardveresen egy jóval bikább akksi meg értesítési led viszomt igen.
-
-
joey04
titán
Nagy az árkülönbség, de indokolt is szvsz. Röviden ennyi.Amúgy meg csak a sablonos dolgokat tudom rá mondani, hogy gyorsabb, szebb, stabilabb. de hiába mondom, hogy 2 hónap alatt 2x újraindult, mert rá lehet vágni (nem feltétlen te), hogy "nekem nem", meg belinkelni, ahogy szarrá fagy az iphone. Hiába mondom, hogy dadog még a böngészés is, rá lehet vágni, hogy de az atom stabil, meg belinkelni videót, ahol az iphone-on szaggat. hiába mondom, hogy érezhetően gyorsabban indul minden, rá lehet vágni, hogy nem azon a pár másodpercen múlik az élet. hiába mondom, hogy 2gb rammal sokkal több minden maradt memóriában ios-en, mert akkor rávágják, hogy miui miatt, és használjak főzött romot, meg cm-et meg stb. hiába mondom, hogy az ujjlenyomat-olvasó jobb és pontosabb mert jön valaki, és azt mondja, hogy nála 10/10 és azonnal feloldja. hiába mondom, hogy mekkora gáz, hogy már 2x is órákra megakadt a gmail és cseszett betölteni a leveleket, míg böngészőből és outlookból frissített azonnal, mert azt mondják, nem vagyok én üzletember, hogy ha pár órára email nélkül maradok, akkor leég a ház (restart is volt, és a vicc, hogy ahogy mondtam böngésző meg outlook frissített meg ipaden a gmail app is). Az már csak hab a tortán, hogy ha éppen működik a gmail, akkor is iPaden a hivatalos google által kiadott gmail app minden esetben korábban jelez, igaz itt valóban csak max 1 percről beszélünk, de akkor is ciki. A leginkább az csapta ki a biztosítékot, hogy egyszer restart után nem fogadta el a kódomat és rákeresve kiderült, hogy igen, ilyen előfordul... de erre is lehet biztos valamit linkelni valami iphone-os hibáról. ezen kívül tengernyi apró bug van ami a mindennapi használatot nem befolyásolja, csak a komfortérzetbe zavar bele. de erre is lehet hozni, hogy az ios 10 bugzik, ami igaz is, de még így is kevésbé. Ami még plusz ios-en a mentési rendszer és az azonnali frissítések.
De az tény, hogy teljesen jól használható és szerethető készülék a note 3 (ez van nekem), ennyiért nagyon jó vétel volt, csak azt mondom, hogy iPhone-nál az értékrendemet alapul véve bizony indokolt a felár, mert van annyival jobb, mint amennyivel drágább. Ami megfogott, az az üzemidő. Az mesés, azzal teljesen elégedett vagyok. De ez is érdekes, mert családban van Kate meg Kenzo (utóbbi az enyém) és előbbin bizony előfordul, hogy beragad egy alkalmazás és így "csak" átlagos üzemidőt hoz. Nálam ilyen nem volt soha. Hogy mégis miért vettem? Egy, mert érdekel, kettő, mert nem szeretnék annyi pénzt telefonra költeni amennyibe az iPhone kerül, még ha szerintem meg is éri az árát. De visszavágyom iPhone-ra, amikor az iPadet a kezembe veszem, akkor azért érzem, hogy igen, az ios az igazi.
BTW droid vonalon viszont teljesen felesleges szerintem csúcskategóriát venni, mert ott nem igaz, hogy annyival jobb, amennyivel drágább.
-
joey04
titán
hú 2 hónapja xiaomit használok iphone után, órákig tudnék mesélni miben jobb az Apple. De úgysem értenél egyet, meg csak flame alakulna ki. Abban egyetértünk, hogy a minimális igényeket ha nem is 30, de olyan 50-55k telefon is ki tudja elégíteni. De ugye a trabant is elvisz A-ból B-be.
-
joey04
titán
értelmetlen dolog továbbra is, de nem is fog nagyon terjedni, mert alapkiszerelésben biztos csak normál töltőt adnak, külön meg biztos drága lesz, pláne ha jobb lesz mint a most piacon lévő megoldások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest