- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
appel
őstag
válasz
Blindmouse #42 üzenetére
Igazából azóta rendben van. A második töltés után már nem melegedett. Azóta sem megy 34 fok fölé a hőmérséklet, szóval így már össze vagyunk barátkozva.
-
solaris17
aktív tag
válasz
Blindmouse #34 üzenetére
Természetesen igazad van, egy mobiltelefon esetében számtalan dologra kell odafigyelni, és a gyártástechnológia is megkövetel bizonyos praktikákat.
Most alapjában véve a leegyszerűsített működési elvről beszéltem, nem specifikusan egy készülékhez gyártva, hanem mondjuk egy egyszerü indukciós elven töltött li-ion akksival működő zseblámpára, mely egyébként létezik, és párszáz forintba kerül.
-
Dany007
veterán
válasz
Blindmouse #25 üzenetére
No még sose hallottam olyanról, hogy Zigbee. De rágugliztam.
Nem, persze nem a te feladatod lett volna konklúziót írni. Csak úgy eszembe jutott a végén a sok pozitívé és negatív véleményem után, hogy akkor most van-e valós értelme.A teljes vízállóság jó dolog de azért azt most is megoldják így-úgy, másrészt meg szerintem a töltőcsatlakozás a sok közül csak az egyik hátráltató tényező. Általában azért van egy telefonon 3 másik csatlakozási pont, jack dugó meg egy hangszóró stb...
A kényelmi szempontot simán eltudom fogadni mellette. De a hagyományos csatlakozót nem fogja leváltani. Nyilván nem fogja az ember utazásra magával cipelni a tepsi telefon mellett a serpenyő méretű töltőállomást is. És ez szépen le is nullázza a mobiltelefonok egyik fő előnyét.
De otthonra eltudnám képzelni, vagy egy olyan munkahelyre, ahol az ember sokat futkározik cégen belül és közben rengeteget telefonál. Tehát hogy visszaér a gépe mellé és gyorsan rádobja tölteni a telefont, majd mikor 2 perc múlva hívják csak felkapja. Így nem kell csatlakozókat huzogatni ki-be.
@XmoD:
Az rendben van. Ürügyet én is kitudok találni az asszonynak hogy miért kell elköltenem megint x tízezer forintot!
De valós érdemi indok kevés van. Lásd előtted író is, hogy melóhelyről lopják a töltőt... Okés. Nálad meg, hogy elfelejted tölteni a telefont...
Tehát no, ezek még a "kényelmi" szempontnál is gyengébb lábakon állnak, annyira ritka "problémák". Tehát ilyen triviális dolog, hogy töltöm a telefonom mert úgyis csipog, hisztizik ha kevés van benne. Ha nem is elsőre de harmadikra biztos meghallom és megunom és feldugom tölteni.
Nálunk a cégnél meg nem lopnak töltőt...
Szvsz ez se egy gyakori jelenség.
Mondom, szerintem a 3.-4. bekezdésemben leírt két ok lehet valós érv mellette. Aztán persze ebből ezt le lehet ágaztatni más szituációkra is. -
Daniel Alves
őstag
válasz
Blindmouse #26 üzenetére
LG Nexus5
Mellesleg kivallo iras. Gratula
-
válasz
Blindmouse #26 üzenetére
Sajnos ez a lista is kezd elavult lenni
Egyre több telefon jön mostanában, amiket már felkészítenek Qi-re.
-
Puro
aktív tag
válasz
Blindmouse #13 üzenetére
Köszönöm, nem kérem a listát
Csak működés, műszaki szempontól érdekelt a téma. Tehát némelyik telefon fel van készítve wireless töltésre, és benne található a szekunder tekercs. Nem is tudtam
-
Puro
aktív tag
válasz
Blindmouse #8 üzenetére
Akkor miben fog feszültséget indukálni, amit az akku töltésként felvesz ?
-
kcsa
veterán
válasz
Blindmouse #8 üzenetére
a kolléga már pár Qi topikot végigszórt ebben a stílusban, nem is kell különösebben figyelni rá.
-
nikilauda
senior tag
válasz
Blindmouse #8 üzenetére
Köszi az írást! Remélem mindenkinél sikerült rendbe tenned a dolgokat.
(#5)kameraman77: ezt kifejtenéd bővebben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest