- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
appel
őstag
válasz
Blindmouse #42 üzenetére
Igazából azóta rendben van. A második töltés után már nem melegedett. Azóta sem megy 34 fok fölé a hőmérséklet, szóval így már össze vagyunk barátkozva.
-
solaris17
aktív tag
válasz
Blindmouse #34 üzenetére
Természetesen igazad van, egy mobiltelefon esetében számtalan dologra kell odafigyelni, és a gyártástechnológia is megkövetel bizonyos praktikákat.
Most alapjában véve a leegyszerűsített működési elvről beszéltem, nem specifikusan egy készülékhez gyártva, hanem mondjuk egy egyszerü indukciós elven töltött li-ion akksival működő zseblámpára, mely egyébként létezik, és párszáz forintba kerül.
-
Dany007
veterán
válasz
Blindmouse #25 üzenetére
No még sose hallottam olyanról, hogy Zigbee. De rágugliztam.
Nem, persze nem a te feladatod lett volna konklúziót írni. Csak úgy eszembe jutott a végén a sok pozitívé és negatív véleményem után, hogy akkor most van-e valós értelme.A teljes vízállóság jó dolog de azért azt most is megoldják így-úgy, másrészt meg szerintem a töltőcsatlakozás a sok közül csak az egyik hátráltató tényező. Általában azért van egy telefonon 3 másik csatlakozási pont, jack dugó meg egy hangszóró stb...
A kényelmi szempontot simán eltudom fogadni mellette. De a hagyományos csatlakozót nem fogja leváltani. Nyilván nem fogja az ember utazásra magával cipelni a tepsi telefon mellett a serpenyő méretű töltőállomást is. És ez szépen le is nullázza a mobiltelefonok egyik fő előnyét.
De otthonra eltudnám képzelni, vagy egy olyan munkahelyre, ahol az ember sokat futkározik cégen belül és közben rengeteget telefonál. Tehát hogy visszaér a gépe mellé és gyorsan rádobja tölteni a telefont, majd mikor 2 perc múlva hívják csak felkapja. Így nem kell csatlakozókat huzogatni ki-be.
@XmoD:
Az rendben van. Ürügyet én is kitudok találni az asszonynak hogy miért kell elköltenem megint x tízezer forintot!
De valós érdemi indok kevés van. Lásd előtted író is, hogy melóhelyről lopják a töltőt... Okés. Nálad meg, hogy elfelejted tölteni a telefont...
Tehát no, ezek még a "kényelmi" szempontnál is gyengébb lábakon állnak, annyira ritka "problémák". Tehát ilyen triviális dolog, hogy töltöm a telefonom mert úgyis csipog, hisztizik ha kevés van benne. Ha nem is elsőre de harmadikra biztos meghallom és megunom és feldugom tölteni.
Nálunk a cégnél meg nem lopnak töltőt...
Szvsz ez se egy gyakori jelenség.
Mondom, szerintem a 3.-4. bekezdésemben leírt két ok lehet valós érv mellette. Aztán persze ebből ezt le lehet ágaztatni más szituációkra is. -
Daniel Alves
őstag
válasz
Blindmouse #26 üzenetére
LG Nexus5
Mellesleg kivallo iras. Gratula
-
Szoszo94
őstag
válasz
Blindmouse #26 üzenetére
Sajnos ez a lista is kezd elavult lenni
Egyre több telefon jön mostanában, amiket már felkészítenek Qi-re.
-
Puro
aktív tag
válasz
Blindmouse #13 üzenetére
Köszönöm, nem kérem a listát
Csak működés, műszaki szempontól érdekelt a téma. Tehát némelyik telefon fel van készítve wireless töltésre, és benne található a szekunder tekercs. Nem is tudtam
-
Puro
aktív tag
válasz
Blindmouse #8 üzenetére
Akkor miben fog feszültséget indukálni, amit az akku töltésként felvesz ?
-
kcsa
veterán
válasz
Blindmouse #8 üzenetére
a kolléga már pár Qi topikot végigszórt ebben a stílusban, nem is kell különösebben figyelni rá.
-
nikilauda
senior tag
válasz
Blindmouse #8 üzenetére
Köszi az írást! Remélem mindenkinél sikerült rendbe tenned a dolgokat.
(#5)kameraman77: ezt kifejtenéd bővebben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Hálózati / IP kamera
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged