Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Hát so-so. Igazából egy 2mp-es egykezes mozdulatot lehet vele spórolni az e-penis növelésen kívül.
Nem tudom...én örülnék ha telóm tudná. Amióta micro USB csatik vannak a telcsiken, sérülékenyebbek lettek.
A mostani telcsimen és az elődjén is nagyon gagyinak érződik a csatlakozó. Még alig múlt fél éves, de bizonyos kábelekkel már most előfordul hogy ha bedugott állapotban csak odébb tolom a telcsit az asztalon, már ki-be kapcsol a töltés. Amilyen papírvékony az érintkezősor a microUSB aljzatokban, nem csodálom hogy nem bírják a (minimum) napi gyakoriságú dugdosást... -
Blindmouse
senior tag
Direkt nem írtam konklúziót, többek között azért sem mert nincs ilyen telefonom. Lehet ugyanazt a pályát fogja a vezetéknélküli töltés bejárni mint a Wifi, lehet hogy mint a Zigbee. Ha azt nézem, lehet vízálló, csatlakozók nélküli telefonokat gyártani vele, lehet nagy jövője van, bárhogy tiltakozzon az EU az egységes töltővel.
-
XmoD
senior tag
Kenyelmi szempont. Speciel ket telefont hasznalok. 1 publikus es 1 privat.(mielott valaki belekot, nem, nem jo nekem a 2kartyas) Es sajnos sokszor megfeledkezem a privat tolteserol. Ergo nekem sokkal egyszerobb lenne az elet vezetek nelkuli toltovel. Csak egy helyre rakom mindig a telefont es nincs merulesi gondom. Ezek utan erosen gondolkozom a dolgon.
-
Sanya
nagyúr
szerintem nagyon jó találmány. Míg Nokia telefonom volt, addig kb 4 töltőm"tűnt" el a munkahelyemen a szobámból. Nem ellopták, csak elvitte tölteni az övét, majd nem került vissza, mert a munka hevében elfelejtették. Most a nexus 4-emhez kaptam egy vezetéknélküli töltőt. Senkinek a telefonjához nem jó, csak az enyémhez. Micro-usb kábeles töltőmet kb 3 nap alatt elvitték volna. (A legutolsó Nokia töltőm úgy maradt a helyén, hogy gyorskötözővel az asztalhoz kötöztem vagy 6-8 helyen.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Google Home/Nest
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Opel topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest