- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
Végülis jöhetne egy ThinkPad minőségű / designnal rendelkező okostelefon, PDA, vagy tablet. De a HTC is jó dolgokat hoz ki manapság.
-
8nemesis8
veterán
Hát biztosan érdekes lesz, ha felvásárolja valamelyik cég a Palmot.
Bár személy szerintem én is inkább a Lenovonak gondolnám jobbnak talán. HTC maradjon csak meg Androidon és WP7 mellett, két elég erős platform, ne legyen túlságosan szétágazó a termékskálájuk, így szerintem egyes operációs rendszerekre jobban tudnak optimalizálni is. -
törölt tag
igen, én meg a jelenlegi helyzetet ecseteltem. mert a klasszikus pda gyártók közül a HP még ugyan jelen van a piacon, de k egy darab készülékkel, amit nem nagyon látni sehol, hogy lehetne kapni, az Eten ugye nem létezik már (illetve megvette az Acer), és a Palm is két platformos jelenleg. illetve hát három lenne (palmOS, webOS, wimo), csak ezek nem teljesen futottak egymás mellett.
-
törölt tag
szerintem meg a Samsung az, aki sokat lovagol meg
a HTC-nek jelenleg két platformja van (android, és wimo). ehhez képest mondjuk nézzük a többi piaci szereplőt: Nokia (s40, s60, maemo/meego), SE (wimo, android, s60, plusz a butatelefon vonal), Samsung (s60, wimo, android, bada, butatelefonok), Motorla (montavista, android, juix)... szóval egyedül az LG áll kevesebb platformmal, ha azt nézem, hogy jelenleg nincs wimo-s telefonjuk, csak volt. (ja, meg az Apple, de nekik mindenből csak egy van amúgy is)
-
törölt tag
szerintem a HTC-nek nem illene profiljába jelenleg. mert ők kb afelé mozgatják a tőkéjüket, hogy a jelenlegi 2 platformmal (illetve a brew révén 3-mal) felzárkózzanak az élbolyba részesedés terén. ezen meg tökre nem segítene egy eladósodott cég felvásárlása. főleg úgy, hogy nekik szerintem nincs szükségük még egy platformra...
-
iknight
senior tag
Hátha megveszi a HTC és lesz egy elérhető webos alapú gép végre
-
scorpio73
csendes tag
A Palm várhatóan mindent megtesz majd az újabb békéltetők bevonására...
Ez pontosan mit is jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bloomberg értesülései szerint vevőt vagy befektetőket keres a szebb napokat is megélt Palm.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NBA és kosárlabda topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tanuljunk angolul!
- Milyen légkondit a lakásba?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest