- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
sz.balazs.95 #53 üzenetére
Csakhogy nem hiszem, hogy a BB kivárásra játszana, mert az idő nagyon nem nekik dolgozik, nekik most kell pénzzé tenni, amit lehet, a maximális áron, itt és most, minden elvesztegett hét/hónap dollárszázmilliókat jelenthet a részvényeseknek. Nem hiába tűzték ki célul november végét az akvizíció határididejeként. Persze, ha nem lenne más jelentkező vevő a MS-on kívül, akkor más a helyzet. De szerintem inkább darabokban akarják értékesíteni a cég eszközeit, különböző vevőknek, úgy sokkal többet és, mint egyben.
-
azopi74
addikt
Szerintem sem veszi meg. Miért is vennék meg?
a) Piacszerzés ? Hát a BB pici részesedése nem sokat ér.
b) Készülékgyártáshoz szükséges eszközök? Az már megvan a Nokia-val.
c) BBM? Na az talán megérné, bár ott a skype, egyedül a BBM felhasználói bázisának megszerzése lehetne érdekes. De a BlackBerry szvsz pont csak a telefongyártással kapcsolatos eszközöket adná el, a szolgáltatást megtartaná.
c) Szabadalmak? Azt szerintem nem eladó, azt szintén meg akarja tartani a BB, állandó biztos jövedelem.
d) A BB10 OS? Ugye ez alapból kilőve.
e) A brand? hát az már elég kesze-kusza lenne, ha BlackBerry Lumia brandinges WP8-as telókat tolna a piacra a MicrosoftA brandnek csak a BBM-mel együtt lenne értelme. De egyik sem eladó szerintem.
Szóval nem sok minden szólna egy ilyen akvizíció mellet, más vevőknek viszont sokkal értékesebb lehet a cég, vagy akár csak egyes eszközei. és ezért majd sokkal mélyebben hajlandóak a zsebükbe is nyúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest