- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azopi74
addikt
válasz
sz.balazs.95 #53 üzenetére
Csakhogy nem hiszem, hogy a BB kivárásra játszana, mert az idő nagyon nem nekik dolgozik, nekik most kell pénzzé tenni, amit lehet, a maximális áron, itt és most, minden elvesztegett hét/hónap dollárszázmilliókat jelenthet a részvényeseknek. Nem hiába tűzték ki célul november végét az akvizíció határididejeként. Persze, ha nem lenne más jelentkező vevő a MS-on kívül, akkor más a helyzet. De szerintem inkább darabokban akarják értékesíteni a cég eszközeit, különböző vevőknek, úgy sokkal többet és, mint egyben.
-
Glenda
addikt
válasz
sz.balazs.95 #56 üzenetére
Vadszeder Rádiótelefon Zrt.
-
-
A lehetséges szakmai vevőnek a Cisco-t nevezei meg.
Annak talán örülne jó pár ember. Nemzetbiztonsági okoból távol keleti és USA cég élből nem vehetné meg - egyben.
Ami már biztos, hogy a BBM-et leválasztják. Nem bánom!Mellesleg a legfasznátosabb kommunikációs eszköz ami valaha a kezembe volt. Imádom!
Hajrá Bleki!
-
-
azopi74
addikt
Szerintem sem veszi meg. Miért is vennék meg?
a) Piacszerzés ? Hát a BB pici részesedése nem sokat ér.
b) Készülékgyártáshoz szükséges eszközök? Az már megvan a Nokia-val.
c) BBM? Na az talán megérné, bár ott a skype, egyedül a BBM felhasználói bázisának megszerzése lehetne érdekes. De a BlackBerry szvsz pont csak a telefongyártással kapcsolatos eszközöket adná el, a szolgáltatást megtartaná.
c) Szabadalmak? Azt szerintem nem eladó, azt szintén meg akarja tartani a BB, állandó biztos jövedelem.
d) A BB10 OS? Ugye ez alapból kilőve.
e) A brand? hát az már elég kesze-kusza lenne, ha BlackBerry Lumia brandinges WP8-as telókat tolna a piacra a MicrosoftA brandnek csak a BBM-mel együtt lenne értelme. De egyik sem eladó szerintem.
Szóval nem sok minden szólna egy ilyen akvizíció mellet, más vevőknek viszont sokkal értékesebb lehet a cég, vagy akár csak egyes eszközei. és ezért majd sokkal mélyebben hajlandóak a zsebükbe is nyúlni.
-
Ádám16
addikt
Remélem -ha már tényleg el akarják adni magukat- az MS rájuk is lecsap, a már említett szolgáltatások miatt. A BBM tényleg nagyon ott van. Egy Here maps-el ellátott, Nokia által tervezett, BB stílusú QWERTY-vel- BBM-el felszerelt WP8-as készülékért odaadnám a kecském.
-
cairojack
aktív tag
A BBM-et nem ártana megmenteni, mielőtt az MS rátenné a kezét, és beengedné az NSA-t, mint bármely más MS termékbe...
-
oceanrush
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #38 üzenetére
Ez a gond, nem akarok konvertalni.
Cyberpunk: Most csak ket S4-em van, semmi tepsi
De nemsokara kaphato mar a Note 3, varom nagyon.
Gomba: Bizonyos MKV fajlokat visz, a baj csak az, hogy amiket en letoltok azok 1080p-s, jo minosegu 10GB koruli darabok.
-
Ali G.
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #42 üzenetére
sőt tuti, az az egyik leghasznosabb Blackberry alkalmazás, a Microsoft meg most, hogy a Nokiára tette a kezét többek között a térkép szoftverét felhasználja majd és 10 évig használhatja a szabadalmait. A Google is a szabadalmak miatt vette meg a Motorolát .
-
-
Ali G.
senior tag
ha a Microsoft megvenné a Blackberry-t is akkor jó sok szabadalomhoz jutna
-
-
Oppenheimer
nagyúr
Ha már lúd, legyen kövér! Vegyék meg a BlackBerryt is.
-
mrhitoshi
veterán
Azért az durva lenne, ha a MS pénz szórásba kezdene bele.
-
Lambach
tag
Pedig nagyon jó telefonjaik vannak nem is értem.
Androidos blackberry-k mondjuk tetszenének.
egy asus transformer szerű kommunikátor kinézetű full qwertys telefonlaptop mondjuk 6 colon. -
Ihsahn
tag
válasz
oceanrush #26 üzenetére
Én most is Z10-et használok. Előtte évekig használtam Androidot. Teszteltem Note 2-t is. Szóval van összehasonlítási alapom. A Z10 eddig nálam mindent visz, pedig nagyon szkeptikus voltam. OK, az alkalmazásbolt kisebb, mint a play áruház, cserébe nincs tele olyan haszontalan baromságokkal.
A kezelése egyszerűen sokkal sokkal jobb, a multitasking simább. Persze, nem cserélgetheted a launchert úgy, mint droidon, de ez csak felszín, nagyon is jó lett a BB10, főleg, hogy azért vannak már rá frissítések, és kanyarban a 10.2.
Ja, egyébként korábban a baromira nem szerettem a BB-t, nagyon Android párti voltam, de már nem térnék vissza rá...kbyte1024
Na ez igaz, tényleg drága, de megy le az ára. Mondjuk még mindig jobban megéri, mint a HTC-k a sense-sel. Soha többet nem akarok sense-et a telefonomra, nagyon utálom...
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, mennyi lesz a Z30 -
kbyte1024
veterán
Nem is az újításokkal van baj szerintem,hanem az árazásukkal.Tiszta HTC szindróma.Horror áron adják a készülékeiket.Aztán meg nagy csodálkozás van hogy a raktáraik roskadásig tele vannak mert a kutya nem veszi őket annyiért.
-
fi:zi'k
nagyúr
Nagyon remélem hogy nem darálja le a piac teljesen és értelmes kezekbe kerül.
(#9) woland_y2k
Ez igen, 5 perc alatt 5 hsz. -
mrlujoak
veterán
Sajnálatos, de ha egyszerűen nem tudnak megújulni...
-
oceanrush
senior tag
Most adtam vissza a Q5-ot Hetfon, Z10-em is volt par hetig amikor megjelent. Nagyon korlatoltnak ereztem a rendszert, persze ez valoban foleg az alkalmazasok hianya miatt lehet, de ha en >most< veszek telefont, akkor az most legyen okos, es ne evek mulva, es akkor sem garantaltan. Es akkor a kamera miatt inkabb nem is panaszkodnek. A Q5-ot egyebkent sajnalom, kulsore valamiert nagyon megtetszett.
Cyberpunk: Tudom milyen volt a droid, Vodafone 845-tel kezdtem. De akkor meg fiatal voltam, nem zavart annyira, na meg S40-es Nokia utan maga volt a csoda az is. Azota sajnos kicsit megvaltoztak az igenyeim es az elvarasaim.
-
kicsit sokáig tartott, amire elért ide is ez a hír.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
oceanrush #18 üzenetére
Nem tudom ezt miért mondod a QNX alapjaira épített BB10 az bizonyos dolgokban jóval túlmutat a konkurens operációs rendszereken. A fő gond az alkalmazás hiány, talán ez róható fel leginkább, de hát ez egy nem oly régi rendszer, meg kell győzni a fejlesztőket, hogy fejlesszen rá.
Persze bugosság az van, de nézd meg hogy kezdte az Android az sem hibátlanul, ráadásul abban is van baj bőven van.
-
Cyberpunk
félisten
RIP. Bár mondjuk várható volt, hasonló utat járt be mint a Nokia, csak még független, még a Nokia esetében gyakorlatilag az MS bevásárlása előtt is nyílt titok volt a függőség.
-
oceanrush
senior tag
"modern operációs rendszere és a köré épülő relatíve erős készülékei " - Jot nevettem.
-
Márkosz
tag
Lehet a HTC is így fog járni!?
-
NoMagix
addikt
Ha nem a Nokia akkor NEWKIA fogja megvenni őket!
-
HawerKing
őstag
Lehet tenyleg a Microsoft veszi meg ezt is
Van mar ugyis sok rozsdasodo megvett ceguk -
Coq
aktív tag
Ázsiai vevő meglepő lenne, de majd kiderül november tájékán...
-
-
Retekegér
MODERÁTOR
Mintha a Lenovo is szóba került volna, mint potenciális vevő...
-
Szerintem megvehetné őket a Nokia...
De megnézném Ballmer fejét
-
Probber
őstag
válasz
rosszfiu18 #1 üzenetére
Motorola már a Google-é.
(#4) adamssss
Fúúh az ütne! -
Воланд
titán
válasz
rosszfiu18 #1 üzenetére
miert? hogy a bb-bol is patent trollt csinaljon a google?
-
rosszfiu18
tag
max egy Motorolával tudnám elképzelni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged