- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Nem teljesen igazad van ebben, elég elszomorító volt látni ezt a SoC-ot egy HTC-ben.
Ahogy az MTK SoC-okat is. Mivel Qualcomm nem kínál megfelelő olcsó alternatívákat, így ezek felé fog az alsó szegmens elhúzni. Na akkor végképp várhatod a frissítést...
Addig örüljön, amíg nem LTE-jük, mert addig legalább nem használják.Amúgy így visszagondolva, most esett le, hogy a Nokia X azért 4.1 mert a SoC nem támogat nagyobbat.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Desire sorozatból, a 700 és a 601 kaphat még főverzió frissítést, sajnos még bizonytalan. Konkrétan 4.4.2 + Sense 5.5 jöhet.
Desire 500: A SoC miatt új főverziót nem kaphat, mivel szintén nuku driver support. Pár kisebb updatet látok különböző régiókban, de a WWE nem kapott sajnos.
Desire 400: ST-Ericsson NovaThor U8500(megszűnt a gyártó), 1,5+éves modell, ami a magyar piacon nem forgalmazott. Még kernel forráskód sincs kirakva hozzá...
Akármennyire kifogásnak tűnik, ezek a konkrét válaszok. Alsó kategóriában szinte minden esetben, mindegyik gyártó ugyanezzel a problémával áll szemben. A akar akkor se fog tudni főverzió frissítést kiadni.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
-
vicze
félisten
válasz gyurkikrisz #30 üzenetére
Aha... Júniusban jön a Sense 6 már biztosan. És szinte biztos, hogy még 2 android főverziót megkap + egy Sense verziót, teljesen gyárilag... Tényleg borzalmas.
-
vicze
félisten
válasz gyurkikrisz #27 üzenetére
Hm 7 hónap alatt kaptam 1 update-et + 2 főverzió váltást. Ha ez a szar támogatás milyen szerintetek a jó?
A levegőbe hadonászás azért még jól megy. -
vicze
félisten
válasz Krissz1983 #20 üzenetére
Minden One-ra a tavalyitól kedve, 2év frissítési garanciát vállalt a HTC amúgy, szóval SW oldalon nem hiszem, hogy gond lenne.
@(An)Dante: Akkor én néztem be nagyon valamit, elnézést.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Mondtam olyat hogy ne mondja? Sőt ösztönöztem mindenkit hogy mondja.
Az hogy miért volt eddig folyamatosan csökkenő bevétel, az szerintem jóval bonyolultabb gazdasági folyamat, mint ahogy itt azt egyesek azt gondolják, pontosabban hülyeségre leegyszerűsítik.
A "menjenek már csődbe", mondjuk nem tudom milyen személyes tapasztalat, de kicsit sűrűn volt olvasható minden egyes cikknél.
-
vicze
félisten
\o/
Újra itt vannak, a megmondó emberek. Úgy hiányoznak minden cikknél, kérnék, még pár "mennyen már csődbe" kommenet.Cikkhez. A dollárt nem ártana átírni tajvani dollárra, mert így "csöppet félrevezető".
A veszteség 62millió USD körül volt.
Ami pozitívum 2év után sikerült megtörni a folyamosan csökkenő bevételt 2,2%-kal nőtt a bevétel az előző negyedévhez képest.
Havi jelentésben jól látszik, hogy az M8 már itt meghúzta bevételt erőteljesen, így a nagyobb javulás úgy újabb nyereséges negyedév várható Q2-ben.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- ASUS routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple notebookok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest