Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Nem teljesen igazad van ebben, elég elszomorító volt látni ezt a SoC-ot egy HTC-ben.
Ahogy az MTK SoC-okat is. Mivel Qualcomm nem kínál megfelelő olcsó alternatívákat, így ezek felé fog az alsó szegmens elhúzni. Na akkor végképp várhatod a frissítést...
Addig örüljön, amíg nem LTE-jük, mert addig legalább nem használják.Amúgy így visszagondolva, most esett le, hogy a Nokia X azért 4.1 mert a SoC nem támogat nagyobbat.
[ Szerkesztve ]
-
C$abi
aktív tag
Hát ha egyszer akkora prémium gyártó akkor használjon már egy kicsit jobban ismert és fejlettebb chipet. De nem vitatkozom mert megkapom a kritikákat a nagyon kedves fanboyoktól hogy trollkodok meg ilyenek. Legyenek csak el a One-jukkal mert nekik az a HTC de ne feledjék hogy van a One-on kívül is HTC telefon amik sajnos magasról le vannak szarva support tekintetben de egyébként is.
[ Szerkesztve ]
-
Levente17
tag
válasz gyurkikrisz #64 üzenetére
Igen ,de ha elolvasod a cikket ott is láthatod, hogy ez még az M8 előtti időszak, és sikereket hozhat az az új One...
Használhatnál felőlem IOS-t vagy symbian-t is nem az a lényeg..Hanem az, hogy úgy állítasz dolgokat, hogy már nem is használod az adott gyártó termékét..
[ Szerkesztve ]
Egy nőnek 71 dolgot kell tudnia..Főzni, mosni és 69.
-
vittorio7
őstag
Mi ebben a meglepő?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Levente17 #33 üzenetére
"Szerk.: Igen 2 evvel ezelőtt elég gyatra volt a támogatottság, de a One óta ez megváltozott és igenis sikeres lesz a HTC a közeljövőben!!!" érdekes kijelentés, főleg egy olyan hír alatt ami arról szól hogy veszteséges a HTC
annak meg mi köze van a kommentemhez, hogy windowst használok Talán Linuxot kéne?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Steve1207
veterán
A SoC támogatottságától függ minden, semmi se lehetetlen. Lásd a Snapiknál minden van, kiadnak hozzá minden fityfenét, így a fejlesztőknek könnyű. Többinél pont az ellenkezője, ha valamit összetákolnának az se lenne az igazi, még sokszor lassabb is, mint amivel gyárilag kijött, mert nem tudják így optimalizálni és kihasználni a lehetőségeket. Ebből következik, hogy nem éri meg nekik fejleszteni olyan SoC-ra, amihez nincs semmi forrás.
És hogy mégis miért választják ezeket? Mert olcsó, gyors (ténylegesen nincs velük már sebességprobléma, pörögnek rendesen) és a felhasználók 80%-át baromira nem érdekli mi van benne és mi fut rajta. Az, hogy a többi 20% mindig rinyál, mert látnak két lag-os portot és hogy mikor jön már hivatalosan is rá, háát... ez viszi őket a csődbe, mert innentől meg fikázás megy. Egyáltalán nem lenne erre szükséges, csak ebből a hozzáállásból negatív hírnév keletkezik, nincs eladás és itt tart az egész.
.
-
batai15
félisten
Hát mondjuk hogy az m8 milyen áron akar kezdeni.. hát meg is értem..
-
C$abi
aktív tag
Na én megnézem, hogy a Desire 700-ra, ami egy noname gyártó chipsetjét használja, arra kijön a 4.4.2.
Jó vicc.
A Desire 601-re remélem, hogy kijön az update. Valamint, hogy lehet így lealázni a Desire nevet?!
Kiad egy rakat fos processzorral szerelt telefont a korábbi ikonikus zászlóshajó nevével. Nem fér a fejembe. -
vicze
félisten
Desire sorozatból, a 700 és a 601 kaphat még főverzió frissítést, sajnos még bizonytalan. Konkrétan 4.4.2 + Sense 5.5 jöhet.
Desire 500: A SoC miatt új főverziót nem kaphat, mivel szintén nuku driver support. Pár kisebb updatet látok különböző régiókban, de a WWE nem kapott sajnos.
Desire 400: ST-Ericsson NovaThor U8500(megszűnt a gyártó), 1,5+éves modell, ami a magyar piacon nem forgalmazott. Még kernel forráskód sincs kirakva hozzá...
Akármennyire kifogásnak tűnik, ezek a konkrét válaszok. Alsó kategóriában szinte minden esetben, mindegyik gyártó ugyanezzel a problémával áll szemben. A akar akkor se fog tudni főverzió frissítést kiadni.
[ Szerkesztve ]
-
C$abi
aktív tag
Dehát basszus a HTC nem csak One-t gyárt, hanem ott van még a Desire család is, tetején a Desire 600-zal, ami ca. 110 ezernél kezdett és most van 85k-ért, Snapdragon 200-zal és egy olyan kamerával,amiről nem beszélnék. Az szerinted kap frissítést?!
És még sorolhatnám a kisebbik Desire-öket, pl.:- Desire 500: Nagy valószínűsége van annak, hogy ez a telefon nem kap legalább egy verziószámugrást se, és 70k-ba került újonnan, de most is 65k-ba kerül.
- Desire 400: Ez biztos, hogy nem kap frissítést, pedig egy 60 ezer Ft-ba kerülő telefonnál joggal nem ezt várja el az ember, még akkor is, ha itt nem is forgalmazzák.
A többiről nem ejtenék szót, azok teljes mértékben gyengébbek a konkurencia egyazon árú modelljeivel.
És flagshippel persze, hogy elégedett az ember, dehát az pont arra való a gyártónak, hogy megmutassa, hogy mire képes, meg azok mögött még 1,5-2 év múlva is van support.Ja, ha a HTC most "olyan király a frissítésekben" akkor a Desire x00 tulaj is megkaphatna egy 4.4-et, ha már olyan faszák ebben.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz gyurkikrisz #25 üzenetére
Én meg már azt hittem, hogy csak hozzászólás gyarapítás a motiváció, mert még humorosnak sem mondanám.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Steve1207
veterán
válasz Peterson_ #50 üzenetére
Az a baj, hogy itt sokan a Wildfire kategóriára várják el, hogy frissítve legyen. HTC-nél optimalizálnak, ott a Sense, nem is lenne egyszerű megoldaniuk, hogy verzióváltáskor mindenki megkapja, de így is többet nyújt ugye. Aki használja az tudja, aki nem az nem, de az kb le is sz**ja, hogy mi az a Sense.
A Tegra vonal meg egy katasztrófa volt, ezt ők se tagadják, hisz az nv-nek csak addig volt érdeke a dolog, míg megszabadult a chipjeitől, aztán nagy ívben tudták már, hogy zsákutca (lásd, Tegra 4 detto)..
-
xmaas
őstag
Hat majd kiderul milyen eladasokat fog produkalni az uj csucsmodel illetve majd a "mini" varians de persze minden az arazason mulik sajnos ebbe a dologban nem voltak tul jok utolso idobe
-
tihibaby
senior tag
-
vicze
félisten
-
Peterson_
addikt
válasz Steve1207 #45 üzenetére
Én személyes tapasztalatból tudom, hogy voltak gondok a supportot tekintve, emiatt "haragszom is" a cégre, de senki ne gondolja már, hogy a mostani csúcs Egy évig sem kap támogatást.
Persze ez vélemény, nem pedig tény.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
mrlujoak
veterán
" A HTC a gyenge teljesítménye ellenére rendkívül bizakodó,
melyre meg is van minden oka. A mérsékelt árfekvése
ellenére remekül felszerelt Desire 816 Kínában rendkívül
pozitív fogadtatásban részesült, míg Európában és Észak-
Amerikában a fémburokaltú One M8 örvend komoly
népszerűségnek."...harmadik éve olvasható ilyen, és hasonló fogadkozás, meg bizakodás.
Csaképp a mondatokba behelyettesítendő az aktuális zászlóshajó.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
tihibaby
senior tag
válasz gyurkikrisz #27 üzenetére
Termék támogatásra írtad:"dzsuka gyártók -nem".
Gondolom dzsunkát akartál írni,nos egy Zopo ZP998+ elég dzsunka neked?
Mert február eleje óta két frissítés jött ki a telefonra,és mindkettőben javítgattak ezt-azt,de alapvetően a telefon maximálisan használható,nem fagy,nem laggol,szupergyors,a szokásos két problémája van,ami a kínai telefonokra jellemző,és a rezisztívebb júzerek sérelmezik:a kamera,és a GPS.
Nos,ebben van is igazság,de legalább próbálják javítani.... -
spawn21
veterán
Tele van a topik pozitív személyiségekkel
Fikáztok itt össze vissza . Igyatok egy teát ,és gondoljátok ãt az egészet.
A Htc a legértékesebb Android márka . Nem vagy faaaaan, csupán sok telefont használtam már.Peace! Mondjon le!
s24U+15p
-
Steve1207
veterán
válasz Peterson_ #43 üzenetére
Hagyd rá, ha a HTC lenne az atyaúristen, akkor is csak fikázná Azzal is számolhatnának azért sokan, hogy ne a sufnis, ázsiai régióba meg fene tudja hova szánt változatokat, OTA nélküli nyitott vackokat vegyék apróról, aztán egyből többeknek lenne frissítés. Nem minden régió egyformán támogatott ugyebár.
.
-
Juliuska
senior tag
-
Peterson_
addikt
válasz gyurkikrisz #30 üzenetére
Hülyeségeket beszélsz, nem is kicsit...
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
-
Bkrisz9
őstag
A cím láttán sajnos ez jutott egyből az eszembe: "mondj valami újat...."
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Levente17
tag
Ne haragudj, de HTC-t használsz?Ja, hogy nem?na akkor ennyit erről.
A sok okos megmondja, akik 2 évvel ezelőtt használtak HTC-t, hogy a szoftver támogatottság sz*r..
Igen tényleg szar, hogy a Nexusok után elsőként kapta meg eddig a frissítéseket és elsőként fogja továbbra is...Inkább használd tovább egészséggel a híresen jó windows rendszert...
Szerk.: Igen 2 evvel ezelőtt elég gyatra volt a támogatottság, de a One óta ez megváltozott és igenis sikeres lesz a HTC a közeljövőben!!!
[ Szerkesztve ]
Egy nőnek 71 dolgot kell tudnia..Főzni, mosni és 69.
-
vicze
félisten
Aha... Júniusban jön a Sense 6 már biztosan. És szinte biztos, hogy még 2 android főverziót megkap + egy Sense verziót, teljesen gyárilag... Tényleg borzalmas.
-
Steve1207
veterán
-
vicze
félisten
válasz gyurkikrisz #27 üzenetére
Hm 7 hónap alatt kaptam 1 update-et + 2 főverzió váltást. Ha ez a szar támogatás milyen szerintetek a jó?
A levegőbe hadonászás azért még jól megy. -
Steve1207
veterán
Részemről többet ér egy jól és pörgősen használható UI, mint hogy átírjanak két számot a build.prop-ban, mert akkor egyből demenővagyok. Nexusok után a HTC szórja a legjobban a frissítéseket, akinek ez nem elég az nem átlag user, ők meg nagyrészt egyből nyitják úgy is és xda-n iparkodnak.
[ Szerkesztve ]
.
-
gyurkikrisz
őstag
R.I.P HTC
ma R.I.P-ezős hangulatomban vagyok
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
(An)Dante
őstag
Több mint egy éve minden hírem átolvasásrá kerül megjelenés előtt. De ha mondasz konkrét példát híreknél, akkor tudok szólni a korrektornak, hogy ezentúl mire figyeljen oda. A fórum szennyezése helyett írhatsz levelet is az AnDante@Mobilarena.hu címre.
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...
-
GeryFlash
veterán
Andantét mintha kicserélték volna, a mai cikkek tele vannak számokkal, alátámasztott tényekkel, cska így tovább!
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
vicze
félisten
válasz Krissz1983 #20 üzenetére
Minden One-ra a tavalyitól kedve, 2év frissítési garanciát vállalt a HTC amúgy, szóval SW oldalon nem hiszem, hogy gond lenne.
@(An)Dante: Akkor én néztem be nagyon valamit, elnézést.
[ Szerkesztve ]
-
-
vicze
félisten
Mondtam olyat hogy ne mondja? Sőt ösztönöztem mindenkit hogy mondja.
Az hogy miért volt eddig folyamatosan csökkenő bevétel, az szerintem jóval bonyolultabb gazdasági folyamat, mint ahogy itt azt egyesek azt gondolják, pontosabban hülyeségre leegyszerűsítik.
A "menjenek már csődbe", mondjuk nem tudom milyen személyes tapasztalat, de kicsit sűrűn volt olvasható minden egyes cikknél.
-
C$abi
aktív tag
Sajnos több helyen olvasni 260 ezer Forintos árat ami valljuk be sok azért a telefonért, főleg úgy, hogy a konkurensek súlyos tízessekkel adják olcsóbban.
-
(An)Dante
őstag
-
vicze
félisten
\o/
Újra itt vannak, a megmondó emberek. Úgy hiányoznak minden cikknél, kérnék, még pár "mennyen már csődbe" kommenet.Cikkhez. A dollárt nem ártana átírni tajvani dollárra, mert így "csöppet félrevezető".
A veszteség 62millió USD körül volt.
Ami pozitívum 2év után sikerült megtörni a folyamosan csökkenő bevételt 2,2%-kal nőtt a bevétel az előző negyedévhez képest.
Havi jelentésben jól látszik, hogy az M8 már itt meghúzta bevételt erőteljesen, így a nagyobb javulás úgy újabb nyereséges negyedév várható Q2-ben.[ Szerkesztve ]
-
ESP23
senior tag
válasz Avicularia #6 üzenetére
Nézd, a cikkben az van leírva, hogy ezt a hazai képviseletük mondta.
-
Fr0z3n
őstag
260k??? WTF?
Ezt vagy rohadtul elszámolták, vagy nem akarnak hivatalosan egyet sem eladni. -
Szerintem meg itt lenne az ideje átolvasni a cikkeket publikálás előtt!
Teli vannak a hírek félreütésekkel, és ami még rosszabb: fogalmazási hibákkal.Üdv, pengwin
-
bbTamas77
aktív tag
Talán ha túlrázatott műanyag kacatjukért nem akkora árat számolnának fel mint ha gyémántból lenne, esetleg lenne vásároló közönsége.
-
ESP23
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
babkukta
senior tag
Hát... abszolút nem akarok ünneprontó lenni, de sztem az M8 sem lesz akkora siker, mint amit várnak tőle
Üdvözlettel, Tibi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest