-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya2000
csendes tag
válasz Wallenberg #1951 üzenetére
Kezedben van/volt mind 2 teló. Így meg tudod ítélni, hogy konkrétan melyik lenne a megbízhatóbb "társ a mindennapokra" ? Érzékeltél már lassulást, vagy bármi olyat, ami miatt most kapásból a Vernee-t választanád ?
2 Gb Ram sztem bőven elég ahhoz, amire nekem kell. Böngészés, Viber, Messenger esetenként GPS, zenehallgatás, néha néha egy gyors fotó. Igazából ennyi lenne. Nem használom/használnám játékra.
A mostani (2 éves) S Advance-m már hiába 4.1 Light JB van rajta, CoCore kernellel döcögős. Viber, Messenger megléte óta kb 10 s mire megnyitja a böngészőt egészen, ha viber vagy messenger üzenet jön pl wifi aktiválásakor, 10-15 s-re is meg áll gondolkodni. Na ezt untam meg már. Am egész jó, annak idején pedig kiváló kis telefon volt, de ez a nagyjából 700 MB Ram már nagyon nem elég. :-/Nem akarok 2 hónap múlva másikat venni, meg szervizeltetni alapvető hibák miatt.
Megveszem, használom, semmi mókolás. 2 évig tartson ki kb és az már jó, de legalább egy évet azért mindenképp.Na ezért olvasok már hetek óta telefonokról és ezért vagyok még itt. Nagyon szimpi ez a 3 Gb Ram, de hát ha még most jönnek elő "gyerek betegségek", akkor inkább már egy bevált terméket választanék.
-
Wallenberg
senior tag
válasz Wallenberg #1951 üzenetére
A Lenovo P70 telefonon 2 év garancia van.
Ez 2 éves gyártói, hazai, háztól-házig garanciát jelent (futárszolgálattal).
A P70 jóval minőségibb telefon, de nála az Android 5.1.1 a végállomás, Marshmallowról ne is álmodj a P70 esetében.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest