- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRSoos
csendes tag
Azt feltételeztem - szerintem teljes joggal, tekintve, hogy szó szerint idéztél -, hogy el is olvastad a cikket, ennek ellenére mégis ferdítve mutattad be a dolgokat. Azt mondod benézted, rendben. Elfogadom (és értékelendő, ha valaki beismerő).
Azt még fontosnak tartom megjegyezni, hogy kommenttel szemben és nem(!) a személyed ellen, nem sértegetve, nem káromkodva, alpári vagy obszcén szavakkal nyilvánultam meg. Azért fontos ezt megemlíteni, mert az attitűd, ahogy félre informáljuk egymást (és magunkat) ítélendő el, nem a személy. Szóval a lényeg az, hogy ezt ne személyes támadásnak vedd, mert nem annak lett szánva.
A megjegyzést pedig mint hasonlatot használtam mintsem politikai kommentként, ahogyan a hozzászólás maga sem politikai tartalom, hanem a mobilok árazásáról szólt.
-
KRSoos
csendes tag
Jesus Christ! Ez olyan ferdítés, amit még a kormány média is megirigyelne. (Vagy belepirulna?)
Idézet a hírből, ami jótékonyan el lett hallgatva:
"...amihez a limitált szériás csomagolás mellett kiegészítők is járnak a szolgáltató vak ajánlatában..."
Tehát:
a) nem(!) az új készülék ára 1100 euró, hanem a Deutsche Telekom által kínált "vakcsomag" (amiben nem csak a mobil van).
b) még meg sem jelent a 8-as széria, nincs hivatalos ár, így ez a kínálat sem a referencia árazás.Lehet prédikálni azzal, hogy elgurult a mobilgyártók gyógyszere csak akkor tegyük már ezt hitelesen, mert a kommentedből fájóan hiányzik a korrektség azáltal, hogy a lényegi infó elhagyásával árnyalod rosszul a képet.
-
Komolyan gondolkodom egy OP 7es gyors beszerzésén. Ha tényleg tartják ezt az agyrém árat, azt csakis úgy tudják megtenni, hogy totál eltüntetik a piacról a megfizethető elődöt, lévén a 7es egy nagyon jó telefon (nem csak a pro, meg 7t, hanem a sima is).
#37: nálam alapkövetelmény az usb 3-as csati, úgyh seregnyi telefon kiesett.
. A 7xx-es snapival simán ellennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest