Vennél vakon OnePlus 8-at 400 ezerért?

Németországban lehet, pedig a készülék részletei csak április 14-én derülnek ki.

Először is: mennyiért? Bizony, a Deutsche Telekom a OnePlus árazásának negatív fordulatát vetíti előre: a német szolgáltatónál, hűségidő vállalása nélkül 1100 euróért lehet a készüléket kosárba helyezni, ami jelenleg 400 ezer forintnak felel meg. Másodszor: milyen készüléket? A OnePlus 8 hivatalosan ugyanis még nem létezik, így az ajánlat konkrétan egy ismeretlen termékre vonatkozik, pletykaszinten emlegetett specifikációkkal. A kiemelkedően magas ár egyébként a Pro kiszerelésre utal, amihez a limitált szériás csomagolás mellett kiegészítők is járnak a szolgáltató vak ajánlatában, ezzel enyhítve a sokkon az egykor nem sokkal 100 ezer forint fölé árazott széria esetében.

A OnePlus 8 Pro dobhatja a motorikus kamerát és a képernyőbe vájhatja ki a szelfikamera lencséjét
A OnePlus 8 Pro nem hivatalos renderképe (forrás: OnLeaks) [+]

A OnePlus 8 Pro persze más szintet képvisel, kezdve a remek összeszereléssel és a szinte teljesen kávamentes dizájnnal, amihez idén motorikus szelfikamera helyett apró kijelzőluk tartozhat, ezzel ugyanis bekerülhet az IP68 a képletbe. A 120 Hz-es QHD+ AMOLED panel, az 5G modemmel társított Snapdragon 865 mobilplatform, az akár 12/256 GB kiszerelés LPDDR5 RAM-mal és UFS 3.0-s tárolóval és a továbbfejlesztett kamerák mind megdobják a költségeket. A piac jelenlegi válsághelyzetben ugyanakkor nem kedvez az efféle luxusárazásnak. Bemutató április 14-én, az egyelőre ismeretlen tartalmú Deutsche Telekom csomag kiszállítása pedig 3-4 hét múlva esedékes.

Előzmények

  • Mentazöldben is virít a OnePlus 8 Pro

    Az első IP68-minősítéssel ellátott OnePlus letisztult, de kameralyukas formatervet kaphat, jöhet a vezeték nélküli töltés, a hátlapon pedig legalább két darab 48 megapixeles kamera várható.

  • IP68 védelmet kaphat a OnePlus 8 Pro

    Elvileg a startdátum és a specifikációk is megvannak, három héten belül bemutatkozhat két, hatalmas OnePlus csúcsmodell.

  • Három képfrissítési opciót kínálhat a OnePlus 8 Pro

    Fém-üveg valójában kapták lencsevégre a OnePlus következő csúcskészülékét és 120 Hz-es frekvencián üzemelő kijelzőjét, amihez 90 és 60 Hz-es opciókat is kínál majd a gyártó.

  • Egyre vadabbak a OnePlus 8 Pro pletykái

    Dupla kameravájat az előlapon, 120 Hz-es képfrissítés megnövelt felbontással és 50 wattos gyorstöltés a három fővel várt OnePlus 8 família családfőjének pletykái között.

Hirdetés