- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
3mb3r
tag
Zenelejátszót úgy értettem és emeltem ki, hogy eddig minden gyártónál le kellett cserélnem, mert olyan alap dolog nem volt egyik gyári lejátszóban sem, hogy mappa nézetben ne abc sorrendben rakja be a zenéket, hanem ahogy azok a mappákban vannak. Beállítási lehetőség sem volt. Az ilyen kis apróságok tesznek szerethetővé egy terméket.
-
3mb3r
tag
Nekem is a témákban és az ikonokban kimerül a dolog 🙂
A samu gyári (letölthető) zenelejátszója az egyetlen, amit nem cseréltem le, mert olyan, amilyennek lennie kell. Ilyen apróságok miatt szeretem a rendszert, meg tegyük hozzá, hogy már nincs telepakolva minden szirsz@rral, amit le sem lehet törölni. Felhasználóbarát lett szerintem.
A külső is teljesen rendben van, ezért kellene szerintem inkább samsungosra venni a fejlesztéseket és nem beállni a sorba.
Mióta minden gyártó az Apple legújabb fingását hajkurássza, olyan lett a mobilpiac, mint egy szekta és ez elég szomorú. -
.Szaki.
addikt
Egyetértek mindennel. Ez a forma jelenleg úgy néz ki jól, ahogy van, az a kameralyuk sokat rontana szerintem, bár ez majd akkor derül ki, ha az ember egy telefonsimogatóban kipróbálja. Ha eltakarható, akkor annyiban jobb a szenzorszigetnél, hogy több dolog fér ki az értesítési sávba, ami számomra fontos. Bár egyhamar nem fogom lecserélni ezt a telefont, szóval engem nem érint a dolog.
Az alulról előhívható kezelőfelületet iPhone-on imádtam, nem is értem miért nem ez volt eddig az alap minden felületen, de az újaknál már ott is a felső sávból hívható elő. Igazából addig, amíg az ujjlenyomatolvasó simogatásával le lehet húzni annyira nem zavaró, de tény, hogy jobb lenne az alsó megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest