- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
figyelni szoktam
olyat akarok keresni amit valaki megvett v valakinek megvettek ajándékba... de annak mégsem tetszik és felteszi a vaterára... hivatalos papírjaival dobozával együtt alig 1 hónapi használattal... rengeteg ilyen skate és blade volt... csak hát skate amit akartam mind T-s....
függetlenítés kockázatos ha nem hivatalosan csinálom.. függetlenítő SIM v micsoda nem támogatja a net-kapcsolatot v problémás..
kicsit szűknek tűnik az a helyzet amit keresek, de aki körülnéz illetve nézett használt-piacon rengeteg skate volt/van eladó.. amik még garanciásak.... sokszor ráadásul egészen elképesztően alacsonyan kelnek el.én tudok várni
-
DarknessHope
senior tag
Igen de 60 ezerért van.. nekem az lenne a lényeg hogy 40 körül megkapjam.. még a t-mobileos dominós ár is kicsit magas... egyszóval ha telenornál megjelent volna karácsonykor akkor januárba pl akinek mégse kell és eladja használtan na ott mondjuk egy jó aukciónál 35 ért elcsíphetem én így tudnám megvenni.. és erre várok alcatelnél is.. mert 60 ezerért már akár egy optimus 3d-t is kaphatok.. néha van ennyiért használtan független...
többet nem tudok áldozni egy telefonra.. és nem is akarok.... szeretem érezni hogy jó vételt csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest