- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Én eredetileg azt mondta, én maradok a glidecam-nél. Azt nem mondtam, hogy másnak is ezt az utat kell járnia... Igen, ehhez kell tapasztalat, és szakértelem, meg maga az eszköz is.
Ez a szoftver nem használható profibb körülmények között, és hogy miért azt hiszem a videón látszik is. -
BlackSoft
addikt
válasz
Cathfaern #13 üzenetére
Erre a felhasználásra tényleg jó dolog, de én csak magamról beszéltem a 3-as hsz-ben, mivel ha már lehetőség van ilyesmit használnom, akkor használhatom ilyen "családi videóra" is, mert az eredmény ugyan az. (nyilván a szoftveres megoldás nem éri el a minőségét, ez a videón is látható, eléggé nyúzz-húzza a képeket, de nyilvánvaló miért...)
(#14) dtracer: Ez van hazai, akinél lehet ilyesmit venni, igaz nagyon kicsi a választék. Hát igen, nem olcsó egy alap szett, és itt csak kép stabilizálásról van szó. Persze ez nem GoPro méretű kamerához van, ahhoz lényegesen olcsóbb felszerelések vannak, 80-170e FT között. Glidecam még olcsóbb, és én jobban szeretem.
-
BlackSoft
addikt
válasz
malnabokor #7 üzenetére
Nos sziklamászásra nem jó, de ott vannak más megoldások
Én itt konkrétan a biciklizős részére gondoltam a dolognak, oda jó a stabilizátor...
(#8) lenox: Első mondatodat nem értem... (Mivel nem kell vele csinálni semmit, amikor alapból a funkciója az, hogy egy helyben van a kamera, akár trambulinon is ugrálhatsz...)
Itt mozgásról van szó, mármint hogy a kamera mozog... Hol mozgatsz te egy kamerát úgy alapvetően napokig?
Akkor nem mindegy, mivel veszed fel?
Ha meg egy helyben áll napokig, egy timelapse-hez, akkor nem kell ez a MS program, mert nem mozog a kamera
Amúgy meg a kamera egy stabilizátoron a kezednek súlytalan, a tested pedig csak elbír +10KG-ot a ruhával pár órát, nem? Így dolgozunk vele bizonyos helyzetekben.
Hogy értsd mi a lényege a cuccnak:
(#11) ledgeri: Csak különböző márkákról van szó, viszont a Steadicam az igazi, ők az elsők a témában (drágák is rendesen). De ezeken kívül van 4-5 márka, aki ilyesmivel foglalkozik. Én Glidecam-ot használok, és azt szeretem. Minden márkának megvan sokféle felhasználási területre a termékeik. Az egészen kicsi DSLR gépekre tervezett kézi stabilizátoroktól, egészen egy F55-re való több kilót tűrő rendszerig minden.
-
BlackSoft
addikt
Működni működhet... De én maradok egy szimpla Steadicam-nál
Legalább 176ezerszer jobb
(mondjuk ha pontosak akarunk lenni, akkor Glidecam-et használok, de előbbit azt hiszem többen ismerik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- MOZA Thumb Controller /MOZA-AIR CR W/L /
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Update 07.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest