- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
Gear VR tulaj vagyok és ennek az újdonságnak baromira örülök. Appokból és játékokból már így is temérdek van, de ezek minősége néha nem túl kiemelkedő. Az Oculus Go megjelenésével pozitív hozadékként az áruház is fel fog frissülni remélhetőleg
Más:
Minap voltam a Volkswagen múzeumban, ahol volt egy VR stand. Gondoltam kipróbálom, micsoda móka lehet ez. HTC Vive + a puszta kéz mozgásait figyelő érzékelő (amit a Vive elejére kell felhelyezni, nem ugrik be a neve) volt a hardver. Igazán meglepődtem a képminőségen, ugyanis a felbontás valami horribilisen ótvar volt.
Papíron ugye 2160x1200, a telefonom pedig 2960x1440, de összehasonlíthatatlan volt a múzeum az otthoni élménnyel. Ennyit számítana ez a különbség, vagy bénáztak valamit a beállítással? Vive még nem volt rajtam "normál" applikációkkal.Geller72: Nem tudom mire gondolhatott a szerző. Mivel kvázi Gear VR-ról van szó itt is (csak a "telefon" bele van építve a szemüvegbe), ezért szerintem ugyanaz a giroszkópos fejkövetés van a headset-ben. Ez már most is remekül működik, input lag egyáltalán nincs, a fej mozgatással körbenézés nagyon természetes és közvetlen. Külön királyság, hogy alapból jár a csomaghoz Gear VR kontroller (ami szintén giroszkópos).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest