Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Johnny_vT

senior tag

válasz Geller72 #1 üzenetére

Gear VR tulaj vagyok és ennek az újdonságnak baromira örülök. Appokból és játékokból már így is temérdek van, de ezek minősége néha nem túl kiemelkedő. Az Oculus Go megjelenésével pozitív hozadékként az áruház is fel fog frissülni remélhetőleg :)

Más:
    Minap voltam a Volkswagen múzeumban, ahol volt egy VR stand. Gondoltam kipróbálom, micsoda móka lehet ez. HTC Vive + a puszta kéz mozgásait figyelő érzékelő (amit a Vive elejére kell felhelyezni, nem ugrik be a neve) volt a hardver. Igazán meglepődtem a képminőségen, ugyanis a felbontás valami horribilisen ótvar volt.
    Papíron ugye 2160x1200, a telefonom pedig 2960x1440, de összehasonlíthatatlan volt a múzeum az otthoni élménnyel. Ennyit számítana ez a különbség, vagy bénáztak valamit a beállítással? Vive még nem volt rajtam "normál" applikációkkal.

Geller72: Nem tudom mire gondolhatott a szerző. Mivel kvázi Gear VR-ról van szó itt is (csak a "telefon" bele van építve a szemüvegbe), ezért szerintem ugyanaz a giroszkópos fejkövetés van a headset-ben. Ez már most is remekül működik, input lag egyáltalán nincs, a fej mozgatással körbenézés nagyon természetes és közvetlen. Külön királyság, hogy alapból jár a csomaghoz Gear VR kontroller (ami szintén giroszkópos). :)

Új hozzászólás Aktív témák