- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Már ne haragudj, de ilyen telefonokkal nem csodálom, hogy bajod volt, ráadásul egyik sem mai csirke
Galaxy S: 2.1-el jött, az még nagyon kiforratlan, igazából 2.3 előtt én se szerettem a droidot.
Samsung Ace 2: Nem éppen jó telefon, Touchwiz megfekeküdte a gyomrát, 2.3...
Alcatel OT 995: 2.3-al, középkategóriás telefon 512 RAM-al ami köztudottan kevés a droidnak.
ZTE Blade: Ár érték arányban jó volt nagyon, de főzött ROM nélkül értékelhetetlen.
Az utolsót le se sem írom mert tényleg szitokszónak számítA vérdoridfanokon kívül mindenki elismeri, hogy a droid ICS alatt lett jó és nőtte ki a gyerekbetegségeit, azóta igazából ha csak a gyártó nem szúr el valamit nincs vele gond. Ha esetleg kipróbáltál volna egy tényleg jó droidos telefont, nagyon nem ez lenne a véleményed. A barátnőm is kapott egy iPhone 3GS-t 2 hete a rá elérhető legfrissebb rendszerrel és az is szaggat és baromi lassú. Meg is utálta mostanra, pedig a maga idejében az még jó telefonnak számított.
(#41) Kopi31415
1) Ki kényszerített arra, hogy válts?
2) Ez a saját hülyeséged volt, ergo ettől nyugodtan lehet több rendszer.Erre írtam elsősorban hogy arrogáns... Ha elütnek a zebrán neked is azt mondja a doki, hogy minek mentél arra? Másrészt én mitől lennék 0 igényű júzer mert nem akarok 5 rendszert? Elmondtam, hogy miért nem jó, ha túl sok rendszer van. De ha te csak csípőböl paraszt vagy másokkal akkor úgy sem olvasod el.
De azért leírom lassan is, hátha most eljut az agyadig: Töredezik a piac, ami rengeteg fejlesztési lehetőséget korlátoz (pl droidnál is komoly gond, hogy a GB aránya még mindig kb 15%) valamint megnehezíti az átjárást a felhasználóknak. Sokan nem olyan készüléket vesznek amit akarnak, hanem amihez jó áron hozzá tudnak jutni. Kapsz az előfizudhoz mondjuk egy droidot, de aztán 2 év múlva meg WP-t adnának. Akkor választhatsz, hogy vagy veszel teljes áron egy másik droidosat, vagy megint belaksz egy új platformot, ráköltöd a pénzed ismét. És még csak nem is te vagy a "hülye" hanem ez a helyzet állt elő, te mindenképp szarul jársz.
-
Lacy6
senior tag
Komolyan gondoltam. De gondolom sok fogalmad nem lehet róla, ha utoljára 3 éve volt droidos telefonod....
Amit meg utána írtál az meg erős túlzásnak is sok lenne.
Az android és IOS jelenleg a kettő legjobb rendszer és gyakorlatilag nem lehet győztest választani, mert annyira kicsik a különbségek.
Felhasználói élménybe ez a kettő rendszer tudja a legtöbbet nyújtani.
Azért nem árt tájékozódni elsőnek és azután írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest