- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robert07
aktív tag
Amúgy, ha usb-ről (5v-ról) tudna menni az jobb lenne, mivel még ennek plusz egy táp az már egy kicsit sok.
-
Robert07
aktív tag
Érdekes dolog.
Olyan kártyákhoz való amiken kevés a kimenet.
Pl. egy 5770 tud 5 monitort kezelni, de csak 3 (5770 HAWK) kimenet van rajta. Ezzel lehet belőle ötöt csinálni. -
vinibali
őstag
válasz
marcell991 #5 üzenetére
2013 év elejére ígérték, nem tudom mire várnak. de látod, ha ez is ennyit csúszott...
pedig maga az elképzelés nagyon jó, miniDP alapú csatlakozás és komolyabb tudással is mint a Thunderbolt. szerintem látták, hogy az intel elképzelése sem nagyon kapkodós, ezért kivárnak. tényleg nincs nagy piaca a notebookra rákötök mindent (egy interfacen keresztül) dolognak. asztalra meg elérhető sok monitor elnélkül is.
de Abu véletményét is várjuk -
marcell991
tag
Abu, az AMD Lightning Bolt-ról esetleg van friss információd? Idén még nem hallottam új infót róla...
-
shteer
titán
válasz
ViiiiktorOC #1 üzenetére
Notin nem hinnem, hogy nagy igeny mutatkozna ra..
Desktopon meg megoldott 1 kartyaval is -
vinibali
őstag
válasz
ViiiiktorOC #1 üzenetére
mekkora lagjuk van ezeknek az átalakítóknak?
-
ViiiiktorOC
senior tag
Szuper dolog ez az Eyefinity.
Anno próbálkoztam is vele, de egyszerűen annyi +kábel kell hozzá, hogy annyi nincs is.
Persze, elsőre nem is működött mert aktív csatlakozó kellett volna. Amiből itthon nem volt.
Kérdésem tehát, hogy mért nem lehet ezt a kártyán megoldani, hogy ne keljen hozzá ennyi kábel, meg miegymás (mint ez a HUB) hanem csak simán rákötnéd, és már fel is ismerné.
Mellesleg hasznos ez a cucc, csak biztos nem lesz olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest