- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
#06658560 #19 üzenetére
Igazad van , kikötöd a hűtőtt a gépház tetejére,hogy ne húzza le a súly. Viszont abban biztos vagyok hogy elbírja a lap hiszen le van tesztelve ,és 10 év gari van rá ergo ha bármi történik simán lehet reklamálni szerintem.
( Meg annyit mivel a dark rock is nehéz 3 ventivel 1,2kg meghaladja nem volt vele gond) nem hiszem jpgy 500g egyből szetszedi a lapot különben nem is árulnak -
Frozen
addikt
Srácok nem tudom ,hogy sokan miért félnek attól,hogy szétépi az alaplapot stb. Már a video kártyák is közel 2kg nyomnak ( jó itt van egy támaszték a gép hátulján es ennyi) viszont ez a hűtő sem egy ponton húza az alaplapot ha megnézitek akkor jár hozzá egy szép nagy lemez cuc amit elosztja a súlyt. Mivel 4 csavar fogja ezért kapásból csak 0,5kg terhelés van 1 csavarnál de ugye az is elvan még osztva. Szerintem nem olyan rossz ez kérdés tényleg mit tud hűteni. Hallkan jegyzem meg a dark rock 4 pro os 1,13 kg soha nem volt vele semmi bajom nem tépte szét a lapot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest