Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr. Akula

félisten

válasz Abu85 #112 üzenetére

Azt azonban továbbra se értem minek kell 2 féle driver hozzá. Volt már itt MMX meg SSE, ott is meg volt oldva hogyha nem tudja a proci, akkor más utasításokat használ helyette, max lassabb lesz. Eleve nem értem minek egy JVM szerű valamit a CPU elé rakni, miért nem elég csak a GPU-s utasításokat kiszervezni egy egységes felületre (OpenCL), mert ott azért valóban nem ugyanazt nyújta az Nvidia mint az AMD, de procinál nincs ilyen lassítófelület közbeiktatásának igénye.

Hol érdekelte valaha is a gyártókat a vásárló érdeke?
    Hát a pénztárnál. Mindent azért csinálnak. Mindent azért csinálnak hogy legyen kedvem megvenni, és pont az ő szajréjukat. Ellenkező esetben játszhatnának BSA/RIAA-t, és csak fenyegethetnének minket hogy ha nem náluk vásárolunk, akkor megyünk a sittre, de ők még nem a kommunizmusban élnek - szerencsére.

vagy hívjuk APU-nak
    Vagy ABU-nak. :D

Ezzel a platformmal csak az a baj hogy árukapcsolás, ami jobb helyeken tilos (az MS-t még megkúrták érte hogy az IE-t hozzákapcsolta a Windowshoz), de ami mégnagyobb probléma hogy nem a jót kapcsolják a jóhoz, hanem a szart. Mindegyik platform fele szar, azért kell kapcsolgatni. Az AMD prociban nincs sehol (az Nvidia meg pláne), az Intel meg GPU-ban. Nekem mindegyikből csak a jobbik fele kell, azért fizetek érte luxusárat.

Új hozzászólás Aktív témák