- Mobil flották
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
Ezekből a grafikonokból nem derül ki, hogy valóban tartja a sebességet, ha 8xAA-t használsz. 1600x felbontás felett meg valóban nem látom értelmét az élsimításnak (spec. én játék közben nem a recéket keresem ekkora felbontásnál, egyébként meg inkább fotókat nézegetek, ha nem akarok játszani
).
Javulást meg csak a FC2 alatt produkál (szintén a szóban forgó grafikonok alapján a tesztelt játékokban). Ez egy FC2 javítás is lehetne éppen nem a várva várt driver (szintén e teszt alapján).
Ez a mai programírók-kiadók hozzáállása is: Vegyél erősebb hardvert, mi meg optimalizálatlan, bugos játékot gyártunk gyorsan és drágán nektek!
De azért érdekes, hogy néhány játékot azért meg tudnak rendesen csinálni, és akár egy 98GT-nél gyengébb kártyán is jól mennek.
De szerintem ezt a témát kicsit túlbeszéltük. Én nem látom (e teszt alapján), hogy jobb lenne ez a driver (biztosan jobb valamiben és biztosan sikerült elrontani benne valamit).
Te úgy látod sokkal jobb. Ez van, Nvidia örül. -
Picturemaker
őstag
Bocsi, de nagyon pontatlan vagy. Nem nézted meg eléggé a grafikont.
A FC2-nél említett érték (34-41) minimumnak van megadva. Erre mondtam, hogy teljesen mindegy, és ez így is van.
Ha ez az érték átlag lenne, akkor meg kellene nézni, hogy mitől nőtt meg? A max, vagy a min. növekedésétől. De itt most nem erről van szó.
"Azt pedig még csak véletlenül se várjuk el,hogy driverböl 9800GT-böl GTX280-at csináljanak..."
Ezt senki sem várja, a két kari köszönő viszonyban sincs egymással. -
Picturemaker
őstag
Általában hidegen hagy egy ilyen javulás :34-41. Tökre mindegy, mindkét értéknél teljesen folyamatos a játék. Szemre észre sem vehető.
Az ilyen sebességnövekedés pusztán marketing értékű.
A Clear sky grafikonja jobban tetszik.
Ha olyan drivert tudnának írni, ahol pl. egy 9800 GT minimum fps értékeit 28-30 tudnák tartani 1600x1200-ban Crysis-nál, na annak örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest