- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem rosszul működött a driver nálam, hanem a kivitelezés nem felel meg. Egyébként úgy szoktam, ahogy írod, csak nem használok cleaner szoftvereket, hanem kézzel gyomlálok.
Az első pontban leírtakról eszembe jut a vicc, mikor az öreg néni kihívja a zsarukat, hogy szemközt a fiatalok paráználkodnak, és őt zavarja, mert látja az ablakból és ez közszeméremsértés. Zsaruk kimennek, és megkérdezik az öreglányt, hogy miről beszél, ebből az ablakból nem is lehet látni. Jön a válasz is: hát így nem, de ha odatolom az asztalt, arra a széket teszem, a székre meg a sámlit és úgy mászok fel rá, akkor igen!
-
törölt tag
válasz
Foglalt név #19 üzenetére
Hát felraktam én is az új drivert.
1., Alapból NINCS 1366*768, bármit csináltam, nem lett.
2., Eltűnt a custom resolution menüpont, tehát kreálni sem lehet.
3., Teljesen átalakult a DualView vezérlés, el lett b*szva
Úgyhogy én nem tudom, kinek szoktak driver problémái lenni, nekem eddig sosem volt ilyen gondom, de ez a driver nálam olyan, mint James Bond. Duplanullás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest