Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
raveinT #4559 üzenetére
Igen, ha ez teljesen rossz szándékú lenne, akkor nem küldtek volna emailt, hanem simán ráküldenek a play keretrendszeren keresztül egy olyan rendszerfrissítést, ami belassítja a telefont oszt' jóccakát.
Na mind1, szerintem így védve vagyunk, ha az automatikus rendszerfrissítést és a google play szolgáltatások frissítését is letiltjuk.....amúgy még mindig 3-4 naponta töltöm a telefont
Viszont észrevettem a lassulást már egy ideje: csomó program frissült újabb és újabb verzióra és egyre lassabban működnek. Pl.:
-Pixel kamera !!!
-Google (maga az alkalmazás)
-Files by Google
-Google Messages
-Google Naptár
-Google Telefon
-Hangfelvevő
-Névjegyek
-Óra !!!
A megoldás nagyon egyszerű volt: eltávolítottam a fenti programok frissítését és a play áruházon belül egyesével le is tiltottam, hogy ne frissülhessenek automatikusan.
Így olyan sebességgel működik a telefon, mintha gyári volna.
Féltem a Pixel kamera frissítéseit leszedni, nehogy romoljon a képminőség, de csodák-csodája, nem romlott és még az a régi verzió maradt meg, amiben már van asztrofotózás.A majd bezsebelendő 50$-ból meg lehet még akksit is cseréltetek majd
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ésszerű és kifejezetten jó felszereltségű, kompakt modellként mutatkozott be a Pixel 4a, ami sokat fejlődött az elődmodellhez képest.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest