- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
nekem se bejövős.. nem engedi az OC órajeleket, mindig visszaveszi alapra. Megy vissza a régi beta BF3hoz készített driver.
-
tome.jr
addikt
Abu, arra nincs valami ötleted, hogy youtube videók alatt, mikor nagyobb felbontásban (720p, 1080p) nézek bármilyen videót (akár teljes képernyős, akár ablakos módban), mikor a kép a bevezető rész végéhez ér (van valami elválasztó vonal a határán) akkor átvált az alább linkeltre. Lényegében a bal felső része látható csak a videónak valami alacsony felbontásban. Ez nálam már kb 1 éve előjött, mindenféle vga-val, mindenféle driverrel, sőt még SB igp-jével is. Van mikor hetekig nincs ilyen jelenség, van hogy pár napon keresztül meg folyamatosan, aztán egyszer csak elmúlik.
-
DarkDeer
senior tag
A hír megjelenése után azonnal letöltöttem a drivert és telepítettem. Azóta folyamatosan megy a gépem, játszottam is pár órát és nem jött elő semmi hiba. Szóval nekem bevált!
-
válasz
bluemirage #63 üzenetére
1., 295.73 tiszta telepítése, most nem csak physx és HD audió, hanem 3D vision nélkül is. --> semmi változás
2., Újraindítás: semmi változás... ugyanúgy LEVEL-3 mindig
3., 285.62 tiszta telepítés az 1. ponthoz hasonlóan --> semmi változás
4., újraindítás: újra váltogatja a level 1-2-3-at. Most pl. LEVEL-1 írogatok.
Konklúzió: Az GT430-omhoz W7-64 bit mellett nem jó a 295.73. A többieknek sok sikert. Az NVIDIA programozóit pedig innen csókoltatom -
A 285-el semmi gondom nem volt!
Tegnap felraktam a 295.73-at... csak úgy... mert hát divatos a driver csere, meg hát a user az igazi tesztelő, nem az a programozó, aki a fizetésem többszörösét kapja ezért. Bocsi a kesergésért, de a kártya innentől kezdve csak max teljesítménnyel megy, azaz max órajelen idle mellett, tök üresben is!!!:
Count of performance levels : 3.
Eddig szépen váltogatta és mivel nem játszom (a kártya egy passzív hűtésű GT430) ezért kevés fogyasztás, kevés hő mellett általában Level-1-en ment Néha Level-2.
A post után kezdem visszarakni a régit... ez egy vicc!!
Másnak is van hasonló gondja? Ott is beakad a LEVEL 3-ra, vagy tök mindegy hogy hívjuk tehát maxon megy a kártya idle-ben az új driver-el?Level 1 - "Default"
GPU Clock 50 MHz
Memory Clock 135 MHz
Shader Clock 101 MHz
Level 2 - "2D Desktop"
GPU Clock 405 MHz
Memory Clock 324 MHz
Shader Clock 810 MHz
Level 3 - "3D Applications"
GPU Clock 700 MHz
Memory Clock 800 MHz
Shader Clock 1400 MHz -
cytec
csendes tag
Hát skacok a 285.62 driver esetében sokszor véletlenszerűen elsötétült a képernyő és csak reset hatására tudtam életet csiholni a képernyőre újraindulás után.
Most az új 295.73 driver meg már netezésnél olyan hibát produkál mint mikor memóriahibás a kártya és szépen teleszemeteli a képernyőt szuper sok kis piros zavaros kockákkal.
Szóval visszaraktam a 275.33-as drivert az legalább jól működött mindig is, nem volt vele baj.
A kártyám: ASUS ENGTX470
-
mcmike
őstag
válasz
banhammer #34 üzenetére
Szia,
Itt a videó, ráadásul még egy 8800GT és jóval korábbi driver esetén fixálja a szóban forgó problémát. Semmi extra nincs benne, csak az eredetileg is felinstallált drivert erőlteti rá device manager-ből újra a Windows-ra. Ne kérdezd hogy miért jó ez, nekem megoldotta. Lehet másnál nem jön be ez az eljárás.
-
V!ck
senior tag
-
Jofi81
őstag
Felraktam, de ugyanaz a hiba, mint a legutóbbi beta verziónál. A Dead Space 2 folyamatosan kérte az aktiválást, kiírta, hogy sikeres, majd nem történt semmi, nem tudtam elindítani. Vissza is raktam az előző WHQL-t.
-
törölt tag
Én még mindig a 275.33-ast használom, ezzel még semmi hibába nem futottam bele. Igaz, a későbbiekből csak egyet próbáltam ki, az nem volt jó. Utána visszaraktam a 275.33-ast, és már régóta az van fenn. Újabb játékokkal nem játszom, igaz, a gépem nem is bírná el.
-
Normi™
őstag
Érdekes dolgot csinál ez a driver is,az előző bétánál is észrevettem már,hogy mikor bootol a windows,tehát a win 7 logó és az üdvzöljük felirat között 1-2 másodpercre elsötétül a képernyő,standby-ba rakja magát egy pillanatra a monitor majd bejön az üdvözöljük felirat és minden ok,nem minden újranidításnál de azért sűrű,a sötétülés mindig,de a standby nem.
Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? -
Pipó
őstag
Feltettem én is a 285.62 után, aztán látom, hogy röcög a witcher2. Nézem a gpu terhelést, látom, hogy 50-90 százalék között fűrészel, holott úgy örültem, hogy az előzővel egy vízszintes csík volt 99%-on, hogy olyat még nem is láttam korábban. Szóval ment vissza az előző.
-
Lipton
őstag
Nálam így vannak bekötve a kijelzők:
DVI 1: monitor, 2540x1440
DVI 2: TV, 1280x720Ha a monitort alapesetben elviszi a legalacsonyabb 51MHz-es órajellel, akkor nem indokolt, hogy a második kijelző miatt a gyári 822-es órajelen menjen folyamatosan.
Ha a köztes lépőcst használná, azaz 405MHz-et, még az is jobb lenne mint a 822.
Fogyasztásban elég nagy a különbség a 3 mód között.Így alakul a gép idle fogyasztása:
51Mhz: 70-75W
405Mhz: 80-90W
822Mhz: 115-125W -
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Lipton
őstag
Arra sose lesz megoldás, hogy két monitort használva is működjenek a low power 3D módok?
-
Recon666
Közösségépítő
Felraktam BF3-ban elég sokat lökött a textúrák élességén és bug mtesebb is lett a játék.
-
mmdms
addikt
Már elkezdtem letölteni, aztán leesett h nincs is NV-m.
-
mcmike
őstag
Nekem soha sem volt stabilitási gondom a 285.62 WHQL driverrel, csak TDR (pont a veszélyeztetett konfigom van: 560Ti Firefox új verzió), de azt is végtelen egyszerű módon lehet orvosolni egy Youtube videó alaján. Nekem legalábbis működött.
-
akicsrak
csendes tag
Aki displayporton keresztül hajtja a monitorját, Ő ne rakja fel az új drivert, ugyanis nincs kép az új driver install után. Nvidia fórumon azt írják, egyes monitor(ok)-displayport gondok vannak, tudnak róla, türelem, majd márciusban orvosolják. Addig maradjon a 285.62.
-
Puma K
nagyúr
"...emellett a The Elder Scrolls V: Skyrim elindítható lesz optimusos notebookon is anélkül, hogy le kellene tiltani a technológiát."
De jó, hogy ilyesféle problémákkal nem találkozom/találkoztam, mert fizikai kapcsolóval tudok váltani a 2 GPU között
-
banhammer
veterán
A 295.51-es béta meghajtóval ugyan úgy összeomlott a FF.
Remélem ez már stabilabb lesz.
-
thybee
csendes tag
Nekem már a legutolsó "béta" driver óta megszűntek a TDR hibák,, csak a firefox használata közben úgy pörgött a vga minta bf3 futott volna
... de ezzel a driverrel elcsendesült .. <3 nvidia, végre
-
siriq
őstag
Nalam az elozo is jo volt, minden igaz ez is jo. 10/10 pont.
Spec en nem vartam az uj meghajtot.El voltam en az utolso whql-l is. -
lorincmate
tag
Eddig jónnak tűnik
Nem lenne jó elkiabálni a dolgokat.
Utóbbi időben már nálam is kezdett jelentkezni a TDR. -
TomLion
tag
További érthetetlen adalék, nekem a tdr hiba csak bekapcsolt fraps mellett jön elő a Mozzillánál. Kiváncsi vagyok, mi lesz a friss meghajtóval...
-
Rebourne
aktív tag
-
V!ck
senior tag
Fel is dobtam, unalomból néztem egy kis GPUZ-t, megdöbbenve látom, hogy a PCI-E csak x8 módban megy... holott eddig akármikor néztem, mindig x16 módban ment... erre valaki? :S 9600GT és 890GM Pro3 R2...
-
Janus27
tag
Néhány napja olvastam a neten hogy nvidia feloldotta hybrid physx-el kapcsolatos korlátozást, van valakinek konkrét tapasztalata ezügyben?
-
Ilsyde
őstag
Atfutottam gyorsan a changelogot de nem lattam infot arrol hogy a videok lejatszasakor elofordulo memoriatulcsordulast javitottak-e.
-
sbai
tag
Bocs, ha hülye kérdés, de már régóta érdekel. Milyen logika alapján számozza az nVidia a drivereit?
-
tome.jr
addikt
a hibában szenvedő felhasználók által kedvelt 275.33-as driver
Inkább:
- hibától szenvedő
- hibával érintettMert ugye nem a felhasználó a hibás.
-
Ueda
senior tag
Nálam a 9800 GT Green kártyámnál produkált ilyen zavaró dolgokat a BOINC és játék váltásánál, videólejátszóval is összeveszett, meg órajel sem ment a megszokott módon. Magyarán kaki volt az egész. Ezért most is a 266.58 drivert használom.
-
schwartz
addikt
Miert nincs benne SLI profil az Alan Wake-hez?
-
Tigerclaw
nagyúr
Akkor ezek szerint az én gépem is a GTX-460 drivere miatt fagyott le többször, mióta ezt a kártyát használom. Gyakran elsötétült a kijelző, majd kb. 15 másodperc múlva visszajött és várt az üzenet hogy az nv akármi újraindult. Máskor meg vissza se jött a kép, csak reset után.
-
oliba
őstag
Abu, te készítetted nekik ezt a WHQL drivert, igaz? 300-as verzióknak mikor indulsz neki?
-
Locutus
veterán
570-el nekem még sose volt "TDR" hibám... meg ilyen instabilitás, BF3 hibajelenség se jött elő.
Szal én maradok a jól bevált nemtomhányas béta drivernél... -
Normi™
őstag
Nekem sajnos a 295.51-es is tdr hibával járt,remélem jó lesz ez,mert kissé elkeserítő a történet már,de bízzunk benne.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Teljesen hihető az aktuális teljesítményt figyelembe véve. Az AMD nem véletlenül a belső terek tesztelését erőltette a review guide-ban, mert ott az NV valamiért nem úgy teljesített, ahogy az várni lehetett volna. Néha rosszabb volt a sebesség, mint külső terepen, ahol egyébként nem volt ilyen probléma. Most megtalálták azt, hogy hol veszett el a teljesítmény, így a belső tereken is úgy teljesít a rendszer, ahogy kell. Sőt, elvileg jobban, bár ez lehet, hogy a patch miatt van, ami elég sok tempóelőnyt ad amúgy. Lehet az is, hogy a patch tette ezt a sebességnövekedést lehetővé, vagyis nem az NV-nél volt a gond alapja. A lényeg, hogy nőtt a tempó.
-
GIJoe
addikt
"általános stabilitással kapcsolatos gondjait"
-
BiP
nagyúr
Én abban reménykedem, hogy a telepítéssel kapcsolatos problémát megoldja. Fura, de az legutolsó bétát (295.51) nem tudtam feltenni, és utána már az azelőtti 290-est sem engedte, pedig az már fent volt korábban. Vissza kellett mennem az utolsó whql-ig.
-
KYZRR
őstag
Hát, az a +45%-ot kicsit soknak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LED világítás a lakásban
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest