Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Na akkor ki mért jól? A TPU játék nélkül, vagy elfogadjuk a három játékkal mért eredményt? Én az utóbbira szavazok, de ha te Furmarkkal játszol, nézheted azt is.
Akit meg zavar a fogyasztás, ott a PowerTune. Ezt azért építették bele, hogy igény szerint szabályozható legyen a termék energiafelvétele. Ha a Techpowerup-ot szereted, akkor ott van két oldal, ami bizonyítja, hogy ez a két termék rendelkezik a kategória legjobb teljesítmény/fogyasztás arányával. 6950, 6970 - a kisebbik egészen elképesztő aránnyal bír, és akkor még nem beszéltünk a -20%-os PowerTune opcióról. Ennél energiahatékonyabb rendszert a következő generációig nem kapsz a felsőkategóriában. Innentől kezdve nem értem, miért van kérdőre vonva az AMD, amikor a szegmens két leghatékonyabb termékével álltak elő.Egyébként a technikai különbség a GPU-k között, hogy a nagyobb Cayman 0,075V-tal többet kap. Nyilván a kicsinek nem kell ekkora teljesítmény. A HD 6990-esen is a kisebb feszültségen mennek majd a chipek, mivel be kell férni 300 wattba.
-
XoZ
aktív tag
Kicsit számolgattam a HT4U tesztje alapján, ahol a 6970 37 %-kal fogyaszt többet játékok esetén. A GPU feszültséggel kb. négyzetesen nő a fogyasztás, az órajellel kb. egyenesen arányosan, és a több shader egységnél is így ha nem tévedek. Ezek alapján éppen 37 %-ra jött ki a különbség: (1,190 / 1,112) ^ 2 * 880 / 800 * 1536 / 1408.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Formula-1
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest