- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Nem hülye, egy darabig volt vele gond, aztán egy update megoldotta.
Nekem magyar német angol van beállítva, folyamatosan használom mind a 3 nyelven (magyarul hazafelé írok, németül a munka-emaileket, angolul meg az itteni barátaimmal tartom a kapcsolatot, kint vagyok Németben ugyanis), és teljesen jól kezeli, ha magyarul kezdek el valamit írni, akkor magyar szavakat fog dobni, ha angolul, akkor angolt. Nagyritkán - naponta 1-2 alkalommal a sok közül - előfordul, hogy feldob 1 más nyelvű szót is, de a másik két lehetőségben, amit beírhatok, általában ott szerepel a helyes megoldás is, szal különösebben nem zavar.
Szubjektív:
Mint kiderült, nekem iszonyatosan bejött a Swiftkey, csak a 30 mega körüli memóriazabálás az egyetlen negatívum, de ahogy fentebb olvastam, a Swype is annyit eszik. Viszont ha tényleg ennyire jó a szótára annak is, akkor kipróbálom majd, csak szerintem bármennyire jól működik, a több mint fél évi Swiftkeyezést nem lesz könnyű behoznia, mire "beletanul"
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest