- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ujvendeg
tag
Tisztelettel, Moderátor Úr, csendes tag vagyok, ekként írok itt néha-néha, tehát tényleg tisztelettel: Az S10e NEM kap négy év támogatást, tessék az angol szakirodalomban utánanézni, sem újabb kezelői felületet nem kap, sem az Android 13-at nem fogja megkapni. Mindezt én sajnálom a legjobban, négyszer csábított el ez a készülék, négyszer kellett csalódnom benne. Negyedévente - s nem havonta, mint korábban - kap, reméljük, biztonsági frissítéseket, és ezzel a gyártó levette róla a kezét. De abban ugye egyetértünk, hogy a szórványos biztonsági frissítés az nem terméktámogatás? Egyik-másik, szintén angol nyelvű szaklap szerint a négy évig esedékes frissítés pl. az S21 FE-nek sem jár, csak hároméves az etap, mivel a beígért - egyelőre csak ígéret: s abból már volt néhány, ami ígéret is maradt - 4 éves támogatás 2022-től érvényes, s noha az S21 FE 2022 január 7-én került piacra, de csakis az előző évi chiphiány miatt, a Samsung-nál tavaly még az is felmerült, hogy FE-verzió az S21 mellé nem fog készülni, végül egész jó kis telefon lett, bizonyos vonatkozásban jobb, mint az S21.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Hegesztés topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- További aktív témák...