- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Persze erős, csak ha így alakúl akkor máris jobban járt volna ha ugyanabban az árkategóriában csak AMD-t vesz ennyit szerettem volna kifejteni.
Ha jól fog sikerülni a BF4 Mantle start akkor szerintem nem kell sok hogy kapkodjanak érte a nevesebb fejlesztők. Feltételezve a sikert én azt mondom 2014 be több AAA cím is megjelenhet ezzel a támogatással az pedig a küszöbön van.
-
Tazsam01
tag
Őszintén szólva ez a kis hétfő reggeli twitter üzenet amire a hír épült szerintem már önmagában nagyobb jelentőségű hír mint akár az API bejelentése akár a többi világmegváltó baromság ami ezen a piacon hetente többször is van.
Jelenleg egy cég kimondta, hogy ez a dolog nekünk is kellene már így félig meddig látatlanban is, ha pedig egy kimondja akkor több is ki fogja mondani és ez azt jelenti, hogy nem egy hamvába holt ötlet lesz az egész hanem piaci érdekek mentén általánossá fog válni, ami az AMD-nek feltétlenül jó, nekünk egyszerű halandóknak meg szerintem szintén, hisz végre történt valami.
Persze ha hosszú távon ez azt fogja okozni, hogy az nv nem tudja felvenni a lépést akkor egy esetleges monopólium AMD részről a legrosszabb ami történhet, de talán ennyire ne szaladjunk előre.
Én full AMD-s rendszerrel a hátam mögött abban bízom, hogy egy legalább ekkorát csattanó válaszpofon jön a zöld srácok felől és végre elkezd felzárkózni az sw a hw teljesítményéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED monitor topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest