- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
(#56) Prof: Értem. Hát ebben igazad van, de én nettó nagyker áron kaptam ismerős által, így nem volt olyan veszélyes. Persze így sem az olcsó alaplapok közül került ki, ez tény. És az is tény, hogy valahol volt bennem egy kis nagyravágyás is.
(#57) Lacccca87: Amikor ez a gép össze lett állítva, akkor a MantleAPI-ról még nem hallott senki, szóval erről nem tehetek. Lehet, hogy vártam volna ha ez előbb csattan ki, de elolvasva a lapcsalád legfrissebb cikkét a témában, nem hiszem. És én ugyan nem látok be az Nvidia falai közé, de gondolom, hogy azért fejlesztenek ők is.
(#58) leviske: Pár FPS eltérés vagy az, hogy esetleg vissza kell vennem a felbontásból engem nem igazán zavar. Ha ennél nem lesz komolyabb az áldozat amit hozni kell, akkor nem érdekes az egész számomra.
(#60) BiP: Pontosan így van, ha nekiállok halogatni, akkor sosem veszem meg. Anno egyszer befordultam ebbe az utcába, de soha többet.
-
Lomha 8V
addikt
Erősen várom a fejleményeket. Ha kiderül, hogy feleslegesen költöttem egy valag pénzt a gépemre, akkor az is előfordulhat, hogy még az öklömet is rázni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest