- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
Elég laikus vagyok ezen a téren de azért a physX et szerintem nem nagyon lehet a mantlehoz hasonlítani... Nagyon jól megvagyok anélkül is hogy tudna a kártyám egyes játékokban mondjuk repülő szemetet vagy szebben mozgó rongydarabot csinálni...jól néz ki de felesleges...Viszont ha ettől a mantletől tényleg jobban fog muzsikálni a 7870 em az már más tészta... lényeg a lényegben hogy jó ez a physx meg minden de tök fölösleges. Ez csak az én véleményem.
-
Raggie
őstag
Kicsit félreértetted amit írtam. Én arra gondoltam, hogy egy kis GCN-es optimalizálással és a Mantle API-val a HD-s kijelzőkön simán fogja futtantni az AMD-s középkategóriás APU a BF4-et játszható szinten(direkt nem fHD-t írtam). Tehát kicsit elérhetőbb lesz a "népnek", mint ha csak felsőközépkategóriás VGA-val lehetne élvezhetően nyomni. Ezzel eléggé megdobhatják az APUk eladásait szerintem.
-
Prof
addikt
Persze, en arra celoztam, hogy egy 5 eves gep irodai munkara siman megteszi barmilyen amd/intel + VGA-val, nem nagy a kesztetes, hogy lecsereljek. Inkabb presztizs/ erdekkerdes a gepcsere legtobb esetben.
Irodai szempontbol sajnos az A4 egy olcso G-s Celeroncsal nem tud versenyezni ar/teljesitmeny/fogyasztas szinten.
-
Prof
addikt
Hmm ha ez igy van akkor nagy teljesitmeny volt idaig titkolni a Mantle API-t vagy csak egyszeruen csak tul van hype-olva a kepessege
Megnagyobb teljestmeny lenne ha konnyen lehetne integralni, mert a programozok 90%-at ismerve inkabb a vegyunk 2-szer erosebb vassat mint hogy optimalizaljunk, tanuljunk meg uj API-t divik.
Eleg megnezni anno a CUDA, manapsag az OpenCL lassu terjedeset. Meg szerencse, hogy tudjuk AMD supportban jobb. (bar a linux-osok ezzel biztos nem ertenek egyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest