- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tazsam01
tag
Őszintén szólva ez a kis hétfő reggeli twitter üzenet amire a hír épült szerintem már önmagában nagyobb jelentőségű hír mint akár az API bejelentése akár a többi világmegváltó baromság ami ezen a piacon hetente többször is van.
Jelenleg egy cég kimondta, hogy ez a dolog nekünk is kellene már így félig meddig látatlanban is, ha pedig egy kimondja akkor több is ki fogja mondani és ez azt jelenti, hogy nem egy hamvába holt ötlet lesz az egész hanem piaci érdekek mentén általánossá fog válni, ami az AMD-nek feltétlenül jó, nekünk egyszerű halandóknak meg szerintem szintén, hisz végre történt valami.
Persze ha hosszú távon ez azt fogja okozni, hogy az nv nem tudja felvenni a lépést akkor egy esetleges monopólium AMD részről a legrosszabb ami történhet, de talán ennyire ne szaladjunk előre.
Én full AMD-s rendszerrel a hátam mögött abban bízom, hogy egy legalább ekkorát csattanó válaszpofon jön a zöld srácok felől és végre elkezd felzárkózni az sw a hw teljesítményéhez. -
Tazsam01
tag
Bocsánat máshonnan indultunk ki. Játszható szinten szerintem bármilyen közép kategóriás hardveren el fog menni.
Azért erre szoktak figyelni a fejlesztők.
Részemről a BF egyedül mint Mantle techdemo érdekes, meg ugye APU-m sincs.
HD7850;FX8350 meglátjuk, hogy elég lesz-e bármire. -
Tazsam01
tag
Abból gondolom, hogy egy A4 + alaplap nagyjából 20k sincs, újonnan nem tudom, hogy integrált vid karis alaplap mennyiből jön ki de nem hiszem, hogy ebben a kategóriában ennél lényegesen olcsóbb megoldás létezik, plusz ez ugye viszonylag könnyen bővíthető később és nem csak garancia nélkül a hardveraproról.
Persze lehet összevadászni 5 éves szutyok dolgokat csak újonnan már nem nagyon kapod meg és a vállalatok ritkán építkeznek használt alkatrészekből.
Szóval nem gondolom, hogy ez kéne hozzá de nem nagyon kapsz már mást, a legolcsóbb kategóriában.
-
Tazsam01
tag
Félek tőle, hogy pont ez a lépés bizonyítja, hogy az APU ettől még nagyon messze van.
Meg fogjuk látni de nem hiszem, hogy az AMD beharangozna egy 600 dolláros GPU-t, hogy aztán két hónappal később szembeállítson vele egy 230 dolláros APU-t.
Gyanítom, hogy az AMD jövőképében az APU kötelező lesz és kiszolgál egy irodai gépet, amennyiben hobbi szinten másra is használnád (videovágás, 3d rajzolás/tervezés, játék) úgy szükséged lesz mellé egy VGA-ra továbbra is. -
Tazsam01
tag
válasz
Lacccca87 #37 üzenetére
Az én emlékeimben is ez él, a játék nem változik a megjelenéshez képest, kiadják és kész. A decemberi driver tartalmazza a mantle api-t.
Ilyen formán a kép tiszta lesz mert nem hiszem, hogy egy BF-el megmerik tenni, hogy csak a demo kedvéért dx alatt kinyírják, elvégre azért csak szeretnének már eladni pár db-ot belőle.
A kérdés ugye inkább az lesz, hogy miben fog megnyilvánulni a Mantle, sebességben vagy minőségben. Könnyen lehet, hogy ugyanannyi fps mellett tele lesz plusz effektekkel. -
Tazsam01
tag
Apa, kezdődik....
Akkor most mindenki dőljön hátra és készítsen egy kis pattogatott kukoricát, mondjuk így pár nap után nekem ez korai, azt hittem, hogy legalább azt megvárják, hogy milyen lesz valóban működés közben az otthoni konfigokon.
Az AMD most úgy rendesen belecsapott a lecsóba, majd meglátjuk, hogy fog ez azoknak tetszeni akikre ráfröccsent.
Ha nem csak egy hoax és ez legkésőbb decemberben kiderül akkor a jövő év eleje felettébb izgalmas lesz, azt hiszem, hogy fel kell venni pár új újságírót, hogy tudjátok írni a cikkeket 24/7-ben mert bejelentés áradat lesz januártól.
Hozzáteszem már ideje volt felkavarni az állóvizet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest