Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Elolvastam, osszekevertem, mint azt feljebb irtam. Nem mondtam, hogy jo telo lenne, csak azt mondtam, hogy az 5G nem akkora must-have feature, mint beallitod. Ha mar ilyen lekezelo vagy a hir elolvasasaval kapcsolatban (meg egyebkent is), te is megtanulhatnal szoveget ertelmezni... Csak hogy ertsd te is: nem a telorol beszeltem, hanem az 5G-rol altalanossagban.
-
Felesbandi
senior tag
-
Technoman
őstag
Pedig vérzik a szívem. Cca 2,.5 éve vettem a P30 Pro-t és nagyon megszerettem. Túrázásaim során, mobilhoz képest, szép képeket tudtam lőni vele. Gondoltam (akkoriban), hogy megtaláltam a köv. 10-15 évre a gyártómat (én még az a hülye, hűséges costumer vagyok). Aztán elkezdődött ez az USA-Kína tech háború.
Ha nem lenne, ha NEM lenne.......... akkor is várnék vele 1 évet és akkor venném meg 400k-ért (már kinőttem, az Early Adopter létből)
-
Alaaf Pi
senior tag
Nézzük csak: Apple nem, Xiaomi nem igazán tud vezetékmentes töltést (állandó problémám a tönkre menő USB port a készülékben), Samu nagyon nem gyere be. Huaweieken szokott lenni Infra port, ami már jött jól mind tévé, mind klíma esetén. Az 5G-re abszolút nincs szükségem, GMS-re van. Ha van működő workaround, akkor az már nekem is jó. Viszont az összeg Huaweitől függetlenül sok, más márkáért sem adnék ennyit.
-
Technoman
őstag
Jogos. Nekem is túl sok ez a "HA".
Ha a Gugli hagyja, hogy ez így működjön (mmint ezt a G Space-t), akkor (talán) jó lesz.
Ha a harmadik (titkolt) fél is korrekt és nem húz le, látatlanba adatokat a telóról.
Ha az 5G-t is megoldja a cég jövőre.
Ha...... (és folytathatnánk)
Azért az sem semmi, így reklámozni egy készüléket (mert valljuk be ez egy nem legális, tákolt megoldás) Nagyon elkeseredett lehet, a cég Marketing csapata. Én így biztos nem venném meg a készüléket és szvsz az sem, aki a pénzügyeit mobilról intézi (vásárlás, utalás, stb...)
Az ár a másik, ami rendesen mosolyt csalt az arcomra. Ennyiért a vacsiúj iPhone 14 vonal felső szintjét adják (pedig utálom az Apple-t, mit a bűnömet) Valahol 300-350 környékén lenne reális. Értem én az innovációt (pld kameránál), de ugye nincs se "igazi GMS a készüléken, se 5G,A fentieket annak fényében írom, hogy Huaewei mobilom van (P30 Pro) és imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bemutatkozott a Huawei új csúcsmodellje, amely technikailag kivételes készülék, ám egyáltalán nem mondható kedvező árfekvésűnek és minden erőfeszítés dacára még mindig küzd az embargós limitációkkal.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest