- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Őöö..természetesen,ez bele lenne kalkulálva..persze. :-)
Hcl: köszi!!Így kipróbálom a processzor húzást,ha a win7 eldöcög a 2gb ram-mal már jó!
Ja,és az enyémen is van vmi fsb amit írtál.Az alaplapon lehet jumper-elni,fel lehet vagy 366-ig.
Lehet,hogy azt is felrakom.Remélem nem pukkan el majd semmi. -
Elims
veterán
A telepítéssel nincs gond,erre a gépre is én raktam fel ezt a xp-t,ennyit konyítok hozzá. :-)
Az új rendszerre nehezemre esik váltani,nagyon. :-(
Még lehet,hogy utolsó esélyként kipróbálom ezt a gépemet egy 2gb-os ram-mal,azt hallottam több helyen,hogy 2gb ram kell a win7-hez.Ezt az órajelet nem tudtam...akkor félregondoltam én ezt a dolgot.
Á,húzni nem húznám (pedig az alaplap biztos elbírná,én kondiztam újra kb.két éve).
Nem használom semmi olyasmire ami indokolná a húzást.Jól működött eddig. :-((((Köszi!!!
-
Elims
veterán
Nagyon Köszönöm!!
Akkor először rápróbálok erre a linux-ra.Bár furcsa lesz a megszokott programok nélkül..De nekem a számítógép bekapcsolásánál és a start-vezérlőpult-rendszerben is 1900-at ír.
Állítólag nincs teljesen összehangolva a bios beállítás az alaplapon lévől jumper-ekkel.
Nem gond,nem babrálom...így használom már pár éve.Mégegyszer köszi! :-)
-
Elims
veterán
Kicsit idegenkedem ettől a linux-tól pedig muszáj lesz váltani -ahogy írjátok is-.
Végig gondoltam és nem szeretnék egy új rendszerbe belemerülni,nem vagyok egy számítógép virtuóz...
Gondolkoztam azon,hogy veszek egy új számítógépet amin elmegy a win7,de az 25e Ft. lenne minimum. Most viszont eszembe jutott más..
Xp-nek annyi sajnos,de mi a helyzet a vista-val?
Vagy hülyeséget kérdezek,mert az is vmiféle xp családba tartozik? (szerintem nem,de remélem ti megírjátok)
Ha nem akkor a kérdésem az lenne,hogy az még támogatott?Lehetne xp helyett?Előre is köszönöm!!
Szerk.:
"K7S8X, Athlon Xp 2500+, 768 MB Ram,"
Ilyen gépem van 1gb ram-mal,3db winchester-rel és egy 256gb-os videókártyával.
((Viszont a processzorból mem tud csak 1900-at,vmi beállítási gond van.Pedig 100%,hogy 2500+ -os. :-/)) -
Elims
veterán
Nagyon köszönöm!
Szoktam bankkártyával fizetni majdnem heti szinten. :-/
Számít az vmit,hogy eddig sem teljesen legális volt a xp a gépen?Eddig sem jött frissítés,biztonsági dolgok,stb.
Most nagyobb lett a veszély?Ha igen és telepítem ezt a linux-ot,lesz erre kaspersky/mozilla/utorrent/virtualdub és nero?
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Mit jelent ez a xp megszűnés?
Ha nekem van fent egy kaspersky a xp alatt az nem elég védelem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Macbook White 13" unibody
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest