Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
Most már linuxról írok, úgy néz ki idáig jó. Valami boot menübe beléptem, majd onnan rendszer folytatása ilyenkor nem tölti be az nvidia drivert és nem fagy ki így be tudtam lépni az illesztőprogram-kezelőbe és letöltöttem a legújabb nvidia dirvert hozzá és most megy rendesen
-
Gyula84
veterán
(#657) sh4d0w (#658) emvy
sima driver frissítéssel nem tudom megoldani ugye?
-
Gyula84
veterán
Hali
nem tudom mit baltáztam el vagy mit nem vagy egyáltalán el lehet-e valamit, de leszedtem a Cinnamon 64bites verzióját, majd telepítés minden tökélestes, de firefox indítás után lefagy az egész rendszer 1-2 perc után néha bejött egy console vagy mi, de azzal mégis mit kezdjek? mikor most látok először Linuxot
valakinek volt ilyen gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest