- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ezt a "valami boot menü" megfogalmazást kellene elfelejteni. Ha akkor nem tudod, mit csinálsz, akkor is érdemes utánanézni később, mi volt az. Ha nem ilyen helyzet van, hanem kérdezni kell, akkor a legrosszabb ha azzal jön oda a user, hogy "nem jó", meg "valamit kiírt de nem olvastam el".
Kérdezni is tudni kell -
Ott van a hibaüzenetben, a nouveau akadt ki, ami a nyílt forrású nvidia drivered
Nem hiszem hogy a frissülésekkel lenne összefüggésben, csak pont akkor dőlt össze. Illetve valamiért nem szereti a kártyád.
De lehet hogy a kártya hibás.@Syl : Nekem Ubin eddig 2 olyan frissítés volt (2008 óta), amitől baj lett, de azért na. A frissítéseket is emberek adják ki.
Win alatt ugye volt mostanában az, amikor a 8-asok nem adtak képet, azt nem szívtam be, de volt egy eset korábban, amit a munkahelyemen szívtunk be, és ott elég komolyan megállt tőle pár gyártósor(Amikor a MS tiltotta a 16 bites progikat egy sebezhetőség miatt, és ott még bőven futottak olyanok
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest