Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
South Velen #86 üzenetére
más kérdés hogy te direkt ráraksz 10 lapát szenet...az enyém érthető... a tiéd sokak számára nem..nekem igen....remélem sokáig geciztél vle hogy így lerd
-
dragonfx
veterán
ergo ez rám nem igaz szomorú ha az én szavaimból ezt vetted ki.
Én igenis öszinte vagyok..és mindig ok nélkl gondoloka kedvesemre...pl:most is itt vírít előttem átadásra várva egy jácint cserépben..olyna szép volt és illata is klassz..és semmi alkalom nincs.....amugy meg ott a mondatodbana lehet....ebben semmilyne külső hatás nincs...egyszerűen ilyenkor mégjobban hangsúlyosabb a dolog.ennyi.demondok egy példát>>ha nincs semmi alkalom..és enm evszel egy nőnek virágot mi lesz?..semmi.....viszont ha valentinkor nem?...ha megsértődikjogosan teszi...érted már a különbséget???
-
dragonfx
veterán
nem külső nyomásra csak beleolvastam pár hsz.bee...és az itteni uraknak mondtam hogy ezek szerint nekik a külső nyomás kényszer kell hogy ilyenkor vegyenek, Nekem nem kell én magamtól tudom, nekem a lelkem a szívem diktálja ezt.
kinek az öszintesége vagy az nem nekem jött?
#75>látom már máson nem sikerült kákát találnod...
...a tartalmat érted nem?...az angol se szakít félbe ha nyelvtanilag valamit roszul mondasz neki az utcán....
-
dragonfx
veterán
Szerintme igenis tartani kella valetinnapot..az hogy te megváltoztál és nem szereted a te hibád.Egy nő szerintme akivele gyütt vagy elvár egy kis kedvességet.
A többiben igazad vana szerelem ninc sidőhöz, időponthoz kötve..ha akarok bármikor meglepetést okozok ekdvesmeneke gy virággal..nem kell hozzá alkalom...
De ez a napon ugymond kötelező szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest