- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz
Vakegérke #245 üzenetére
Szerintem Gábor is teljesen érthető dolgokat mond még akkor is ha nem egy észlény. Ők tényleg a rizs-bab kombón vannak 9-10 napja, mikor volt esélyük egy kis húshoz jutni (hal) akkor se azt választották (Gábor ki is akadt). A lányok könnyebben bírják a kevés kaját mert alapból nem esznek annyit, így náluk később jön elő az éhezés. Ha Gábor tényleg erőemelő vagy akármi akkor napi 4000 kalóriát biztos megeszik itthon, ez a rizs-bab meg olyan 5-700 maximum.
A másik csapat megkapta a halakat, 2 játékos bepizzázott, plusz nekik van felszerelés is a halászathoz, rákfogáshoz.
És még így is tegnap már azt mondta Máté hogy azért már kezdenek éhesek lenni. Pedig előző nap ette a pizzát. Gondoljátok el akkor hogy 9 napja nem eszel rendesen
Biztos lesz majd megint mérlegelés kíváncsi leszek mennyit fogynak. Danin is nagyon látszik hogy olvadnak a kilók.
-
-
-
antikomcsi
veterán
válasz
Vakegérke #194 üzenetére
A másik törzsben ugyan úgy eltört, ott is véletlen volt, mert elhasználódott, itt is az volt. Tibi papa kérdése szimpla provokáció volt. Nem is hagyta annyiban. Miután Zsófi bocsánatot kért, még tovább provokálta, hogy még nagyobb mártírként tudjon elvonulni. Tibi papa egy nagy nulla.
-
LamaCube
addikt
válasz
Vakegérke #155 üzenetére
Nem is értem mire számított és miért jelentkezett
Mondjuk, ha meg kell várnia még pár kiesőt a hazaindulásig, akkor egy jó kis ingyen nyaralást kapott. Lehet ez volt a cél?
Módosítom a véleményem! A civilek castingja kitartás, összetartás, csapatszellem szempontjából siralmas. Inkább VV-be valók lennének.Egy ember nincs aki szimpatikus lenne.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Vakegérke #146 üzenetére
Én is csak pilláztam, hogy Zsolt szemrebbenés nélkül tartotta a jó nehéz kosarat. Le a kalappal! Örülök, hogy ők nyertek.
Gábor egy suttyó paraszt. Nyilván azért szidta a másik anyját, mert a csapatban van egyvalaki, aki feszültséget teremt. Hehe.
Ez a Joe se a legjobb műsorvezető a világon, bár az a beszólása most nagyon ült, hogy "Lehet, hogy az a valaki erős, de az is lehet, hogy ti vagytok gyengék."
-
-
antikomcsi
veterán
válasz
Vakegérke #141 üzenetére
Félek, hogy erről fognak szólni az összefoglalók. A sárgák veszekedéseiről. Az előzetesben meg mintha azt láttam volna, hogy a "buta" Kabátnak több esze van, mint a nagyon okos Bálintnak. Egyébként kicsit vicces volt, amiket Bálintról írtak/mondtak, hogy erős, és kitartó, és bla-bla-bla. Rögtön eszembe jutottak a villában volt feladatok, ahol Robi lazán verte Bálintot, szinte mindenben elég csak a körbe-körbe galoppozásra gondolni . És ha már egy vv játékost is betoltak ide, szerintem Robi lett volna az, aki kettejük közül megérdemelte volna a lehetőséget.
-
Zsadi
őstag
Ha már VV topikból ideirányítottak.
Jó reggelt!
Ők lesznek a Survivor sztárjátékosai:
Nagy Alexandra, a Barátok közt színésznője
Gáspár Evelin, influencer
Széphalmi Júlia, táncművész
Catherine Dederick, énekes-dalszerző, a Feleségek luxuskivitelben műsor sztárja
Járai Máté, színész-műsorvezető
Kabát Péter sportkoordinátor
Filipánics Bálint, az Éjjel-nappal Budapest és a Való Világ 10 egykori szereplője
Brindzik Zsolt, a Házasodna a gazda 2019-es évadának sztárjainfluencer, milyen szép szakma...
-
Con Troll
senior tag
válasz
Vakegérke #19 üzenetére
Vártam tavaly is nagyon, de hát érthető okokból idénre tolódott ugyebár. De, hogy ezt a celebes idiótaságot miért kell erőltetni...sosem fogom megérteni, hogy az itthoni illetékes kreatívok miért gondolják úgy, hogy ők jobban tudják az amerikai kollégáiknál, akik immár a 41. évadra készülődnek.
-
antikomcsi
veterán
Győzike, és Pákó a legalja. Nyilván nem rájuk gondolok.
Bár sajnos úgy néz ki, hogy a nézőknek az ilyen agyhalottak kellenek, ők hozzák a nézettséget. Az ÉNB-ről nem tudok semmit, csak a box "meccsen" láttam őket, de már egyre sem emlékszem. Nem hagyott mély nyomot bennem a tehetségük. Híres emberből olyannak szurkolnék, aki értelmes és nincs elszállva magától, és példamutató a viselkedése. De civil Lóri, meg Béci féléknek nem tudnék drukkolni.
-
updog
őstag
Nekem már a műsorvezető fazon is Pákó / Győzike kategória. Rendben, az ÉNB sem nekem készül már, és tudom hogy ha zavar hogy ő híres, akkor menjek el színésznek és csináljam jobban, de az ilyen ÉNB szereplés nálam nem színészi munka (igen, színházi darabokban is van, hogy artikulálatlanul ordibálnak egymással, ivást imitálnak stb. de nem napi szinten, évek óta ezt közvetítik a fiataloknak).
Csoda lenne ha szimpatikus, szerethető celebválogatás lenne a műsorban. De láttunk már meglepetéseket
-
antikomcsi
veterán
Szerintem ha úgy alakul a dolog, akkor a kezdés után 1-2 hét múlva átértékeled majd a dolgot. Hisz ha a civil egy betonrépa lesz, a híresség meg szimpatikus akkor inkább a cölöpnek szurkolok majd. Persze ez inkább a döntőre vonatkozik, és amikor már nagyon kevesen vannak. Amúgy szerintem keverve lesznek a csapatok. Remélem olyan nem jelentkezik, aki 5 nap után haza akar majd menni, mert neki ez nem komfortos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest