- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ijjájom
tag
válasz
Vakegérke #39 üzenetére
Óóóóóó! Pedig már gyűjtöttem az anyagot!!! De a pasikról írtaknál a 20. kérdés az elsőt mindjárt le is lőtte! - mármint miért tekintik a pasik a tv-távirányítót személyes tulajdonunknak. Nem sok hibája van a páromnak, de volt, hogy tévézek, hazajön, lefekszik, átnyúl és elveszi a távirányítót és sportra kapcsol/t/, aztán megkérdeztem, hogy nem zavarja-e, hogy filmet nézek! - azóta nem teszi!!! Igaz én meg inkább olvasok esténként.
De van még egy kérdésem! Miért van a nőkkel kapcsolatban 61 kérdés, a pasikkal kapcsolatban pedig csak harmincakárhány????
Lehet azért, mert pasiból vagy???? -
greenity
senior tag
válasz
Vakegérke #35 üzenetére
Konkrét példa: pl blokkban (kollégium) elfogyott a szemeteszsák, egyrészt nem mennek le a boltba venni, majd ha valamelyik olyan visszajön, aki hajlandó boltba járni, másrészt, az utolsót kidobják, utána meg azon nyafognak, hogy majd ki kell mosni a szemetest. Ahelyett, hogy az utolsóból kiborítanák a szemetet és visszatennék.
-
ijjájom
tag
-
ijjájom
tag
Tőlem ugyan nem!!! Tényleg nagyon sok hülye nő van! /persze férfi is!!/
A készülődésről annyit, hogy én pontos vagyok, nem lógok a tükörben órákat, reggel fél órával indulás előtt kelek, ebbe belefér a kávézás is és a sminkelés is, ja és fel is öltözködök. Ha kell 5 perc alatt kisminkelem magam!!
Utálom a nyávogós nőket, és utálom a papucs férjeket /kivéve ha az enyém az!/
De azért meg kell hagyni, hogy pasikban is vannak fura figurák!!! -
tildy
nagyúr
Ha délután négykor kell indulni valahova a házaspárnak, a nő háromnegyed négykor még szárítja a haját, közben azt kérdezgeti, hogy mit vegyen fel. Jó, ha fél ötkor útra kész.
Eger eger, de altalanositasz. Nalunk soha nem ram, hanem mindig esmeinre kell varni. Most vagy en nem vagyok no, vagy o igen.
Igen, es 10 perccel indulas elott meg a hajat szaritja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged