- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
A férfi volt a nagy mű. A tökéletes, az egyszeri, a megismételhetetlen. A nő pedig a kommersz másolat.
Amúgy távol álljon tőlem a nőgyűlölet. Látod, ez is egy női hiba. A beskatulyázás.Tetszik az a klopfoló a kezedben.
Dehogy erősítettem meg. Csak a sorok közt kell olvasni.
A sorok között én egy aranyos, kedves, jószívű, nagylelkű, intelligens, szép, erős, ügyes ember vagyok. -
Huma
addikt
Persze, szép számmal vannak kivételek. Ha nem inged nem kell magadra venni.
Bár azt hozzátenném, hogy sok nő hiszi azt, hogy ő biztonságosan vezet mert óvatos, nyugodt és betart minden szabályt. Közben ez az a típus aki kinyitja az ajtót a biciklis elé. Valamint ha valami gebasz van akkor sokkot kap és a fék helyett a gázra tapos.
No meg amikor a fék helyett a dudát nyomja.De mint mondtam akinek nem inge... Nem ismerlek így véleményem sincs rólad. Csupán általánosítok a tapasztalataim alapján.
Az orr és fültúrás egészséges. Része a természetes ösztöneinknek.
A körömrágás meg undorító szokás.Ja és igaz amit írsz. A férfiak nagy hibája, hogy sokszor túlzottan agresszívan vezetnek. Sokan rögtön valamiféle kiskirálynak képzelik magukat amint megkaparintják a volánt. Hány ilyen agresszív majmot láttam már rádöbbenni, hogy mégsem akkora király mint hitte. Addig nagy csak a szájuk amíg a kocsiban ülnek.
Isten azt az egyszerű szabályt hagyta figyelmen kívül, hogy ami jó azt ne próbáld megjavítani mert csak elrontod. Hát így keletkeztek a nők.
Volt egy tökéletes mű aminek kreált egy kevésbé tökéletes párt. De lehet szándékos volt. Lehetséges hogy a mi feladatunk az, hogy a nőkkel megosszuk a bölcsességünket és a megvilágosodás felé vezessük őket. Afelé a megvilágosodás felé amit a férfiak már évszázadok óta elértek a kocsmák mélyén. -
Huma
addikt
"De van még egy kérdésem! Miért van a nőkkel kapcsolatban 61 kérdés, a pasikkal kapcsolatban pedig csak harmincakárhány????"
A válasz egyszerű. A férfiaknak kevesebb hibájuk van mint a nőknek.
Isten is a férfit teremtette meg elsőnek, a nő már csak egy kínai másolat lett. De látszik is. Itt-ott kispórolták belőle az anyagot. -
Vakegérke
félisten
Nem hülyék a nők, csak furcsán gondolkodnak.
Ajánlom figyelmedbe ezen írásom, és a hozzá tartozó topicot. Tanulságos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Óra topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiMedia lejátszók
- Linux felhasználók OFF topikja
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged