- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyP3b0y
senior tag
Most tényleg annyi a finálé hogy letolják hárman ezt a vizes-szeles akármit és utána szavaznak? Annak se volt semmi értelme hogy a kötél húzza el őket, gondolom nem mérték le a párok karhosszát hogy fair legyen...
Meg most ezzel mit döntöttek el, hogy Guszti nem tud sokat egy helyben állni és ezért nem ők a nyerő PÁROS?
Ez eddig a leggyengébb döntő.Na mindegy, remélem ez az okoskodó Zita nem fog nyerni, mert rémidegesítő a tudálékos stílusa.
-
HyP3b0y
senior tag
És Fecó sír, kiégek ezen az emberen 😂
Mondjuk remélem Zitáék gyorsan kiesnek, mert engem nagyon idegesítenek. Főleg Zita aki azt hiszi mert pszichológus, mindenkinél okosabb. Pedig a szakma szégyene az alapján amit leművelt korábban, ráférne egy szupervízió...
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
antikomcsi #237 üzenetére
Én se értem mit hisztiznek, egy játék az egész de úgy besértődtek mintha az életük ment volna tönkre emiatt.
Kinga hatalmas hisztikirálylány, ő is a semmin is tud háborogni.
Csutiék könyörgése a maradásért a gatyán lévő házasságukkal... nem tudom hányszor játszék még ki ezt a kártyát, de úgy tűnik Vivit kilóra meg lehet még ezzel venni, mert oda-vissza benyalta.
Igazából tényleg nincs pár ebben a szériában aki igazán megérdemelné hogy nyerjenek.
Remélem ha lemegy elég évad akkor lesz egy Nyerő páros - a nagy döntő a nyertes párosokkal
Mondjuk ha Juniorék nyernek akkor bajos, mert ahogy néztem már együtt sincsenek Kingával.
-
HyP3b0y
senior tag
Egyetlen műsor a F1-en kívül amiért bekapcsolom a tv boxot. Ez is trash, de valahogy az az illúzió meg van, hogy megismered igazán milyenek ezek az emberek, milyen a kapcsolatuk.
Aztán lehet ez is megjátszott szerep, de volt aki ebből később elég negatív visszhanggal távozott és rontott az imidzsén. Annyit meg nem fizetnek nekik, hogy megérje kútba dobni az eddigi pozitív megítélésüket (és megélhetésüket), ebből gondolom hogy nem megjátszás.
Persze a vágómunka rámegy ezekre a szitukra, kell a "hiszti" mert az hoz nézettséget.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egyetlen részt sem láttam az előző négy sorozatból. Egyik fórumtársunk szerint a NyalóVilág és a Survivor keveréke a...
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest