Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Úgy vagyok ezzel, mint a tanyasi paraszt. Ha nincs bajom, teszem a dolgom, ha van, akkor elbújok kínlódni.
Egyébként a betegségek zöme olyan, mint az impotencia. Elhiszi az ember, hogy elkapta, megkapta, és kész. A szervezet pedig azt mondja: ha akarod, hát legyen.
Mindig volt nálam Quarelin, csak úgy. Nagyon régen megfájdult a fejem, több évtizeddel ezelőtt, és ezt adta a gyógyszertáros. Egy szem elfogyott, a többit meg gyorssegélyként hol ez, hol az a kollégám ette meg. Hoztak helyette másikat, így állandóan friss volt a készlet.
Tavaly augusztus óta egy polcon várja, hogy kidobjam.
Erre sincs szükségem, mint semmi másra, bár az Amprilan pillanatnyilag társam a magas vérnyomás leküzdésében. Ha a doki áprilisban nem lesz hajlandó kiírni, mert megvétóztam döntését, akkor ettől is búcsút veszek. Ha pedig így lesz, akkor lásson doki, amikor megállapítja, hogy meghaltam.Nem is tudom...
Ülnek a rendelőben az emberek, és a zöme idős. Logikus, hamarabb leveri őket a betegség, mint az életerős fiatalokat. Némelyeken viszont szinte látni, hogy inkább affektál, csakhogy meglegyen a rendszeres "szórakozása". Ők azok, akik sok időt töltenek a dokinál, nem győzi az ember kivárni, hogy kijöjjenek. Társasági szórakozásnak tartják, hogy elbeszélgetnek a dokival, és örömmel veszik tudomásul, hogy fél marék recepttel jöhetnek ki tőle. Ebből logikusan adódik, hogy akit csak lehet, traktálnak a panaszukkal, hogy hú, kedveském, én ezt szedek, meg azt, na de ez még semmi, három másfélét is. Tudja, az epém, meg a szívem, meg csíp a pisim, meg viszket a hátam...
Soha nem leszek ilyen.Három havonta megyek a receptért, és egyszer várakozás közben engem is megtalált egy nem túl szimpatikus néni. Boldogan sorolta, persze jó hangosan a betegségeit, meg hogy hányféle gyógyszert szed, és hogy az a drága doktornő milyen kedves...
Mikor sikerült a szavába vágnom udvariatlankodás nélkül, mosolyogva vigasztaltam, igyekeztem belé lelket önteni. Letorkollt, lehurrogott, hogy ő aztán tényleg beteg, már meg is váltotta a sírhelyét...
Jó, itt már sok volt a néniből, így elővettem gonosz énemet. Ujjamat felemelve kimeredt szemmel néztem rá, mire elhallgatott. Torz mosollyal villantottam meg a fogsoromat, és tőlem telhetően mély, rekedtes hangon a következőket mondtam:
- Én már túl vagyok mindenen, csak a lábcédulámért jöttem.
A néni azonnal átült máshova, és a közelében lévőknek beszélt felháborodottan, miközben rám mutogatott.Nem vagyok, és nem is leszek beteg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged