- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
válasz
Vakegérke #53 üzenetére
Néha nem is olyan rossz a vérvétel, engem például majdnem szexuális zaklatás ért a legutóbbi alkalommal, íme a történet:
Szóval elmentem vérvételre, egy kedves negyven-negyvenöt év körüli barna hajú, barna szemű laboros néni vette le. Beültetett a székbe, megtörölte fertőtlenítővel a kezem, külön örültem, h a saját ujjaira is fújt a sprayből, majd leült velem szemben. Nem ültem le különösebben kihívóan, kissé szétnyitottam a térdeimet, de nem udvariatlanul, viszont a következő pillanatban arra lettem figyelmes, h a laboros betette a térdeit a lábaim közé. Igazság szerint nem is annyira a térdemhez, mint inkább a belső combomhoz tette az ő térdeit. Nagyon kényelmetlenül éreztem magam hirtelen, nem akartam még jobban szétnyitni a térdem, de kisvártatva lazítottam a lábaimon, h azért ne érjünk annyira össze. Nem hinném, h pont velem akart a hölgy kikezdeni, inkább annak tudom be, h a kórházban normális, ha az emberek megérintik egymást, nyilván igénylik is a betegek, nekem mindenesetre furcsa volt. Később visszagondolva, rendszerint úgy ültek le velem vérvételen korábban, h csak félig voltunk a laborossal szemben és nem egymás lábai közé dugtuk a lábunk, hanem csak egy térd nézett a másikkal szemben, mintha egy cikk-cakk olló fogait zárnánk össze, de csak lazán, és a lábak nem simultak egymáshoz. -Mondjuk az is eszembe jutott, h egy másik laboros pár éve a saját térdére tette a kezemet, miközben vért vett, azt is elég merésznek találtam, bár a kezem ökölben volt, így azért nem olyan ciki, mintha közben meg is simogattam volna, LOL.
Ez kb. egy éve volt, jókat röhögtünk az EÜ-dolgozós ismerőseimmel a vérvételen, egyesek már látták a Délmagyar nyitóoldalán a főcímet, h "Szexuálisan zaklatta a beteget a laboráns".
Ki tudja mit hagysz ki! Fütyülj a tűre!
-
Dany007
veterán
válasz
Vakegérke #50 üzenetére
Szerintem hülyeséget csinálsz. Amit gyorsan abba kéne hagynod! Igen felkiáltójellel!
Amúgy mire szedsz gyógyszer? Magasvérnyomásra?Vigyázz ezzel, mert ha huzamosabb ideig rendszeresen szedtél gyógyszert, akkor az nem fog egy nap alatt kiürülni a szervezetedből. Napok talán egy hét is kell hozzá. Na majd akkor jön elő igazából. De inkább ne jöjjön.
Nem tudom miért dacolsz ennyire az orvostudománnyal, az orvosokkal és gyógyszerekkel. Eddig is szedted. Nyilván rosszabbul nem voltál tőle. Fizetni tudtad. Akkor mire fel ez a dac?
Komolyan nem értem. -
fordfairlane
veterán
válasz
Vakegérke #40 üzenetére
Viszont tartom, amíg semmi problémám, addig ne közelítsen felém senki tűvel, bicskával, karddal.
Világos, csak ennek semmi értelme nincs.
Nem azért akarnak megszúrni, hogy fájdalmat okozzanak vele, hanem azért, hogy megvizsgáljanak, és adott esetben lappangó kórt időben kimutassanak, hogy időben gyógykezelhessék.
-
fordfairlane
veterán
válasz
Vakegérke #37 üzenetére
A vérképelemzés alapvető vizsgálat, és ahhoz szúrni kell (mintát kell venni). Pl. a cukorbetegség, ha már komoly tüneteket okoz, akkor már sokszor visszafordíthatatlan károkat okoz a szervezetben. Én is utálom a tűt, még a látványától is hupililát hányok, félreértés ne essék, de ismerem ezen tulajdonságomat, és igyekszem nem keresni kibúvót a vizsgálat elől, erre hivatkozva.
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Vakegérke #13 üzenetére
Tudd, hogy bírom a búrádat, de néha tudsz olyanokat "mondani", hogy majd falnak megyek ültömben
, ahogy fekszem a székben. --->(na ez kicsit paradoxon lett
).
No nem vitázom, inkább tiszteletben tartom a döntésed, igazából érezni, hogy ez már akkor el volt döntve, mielőtt megszületett ez a bejegyzés.
-
hát nézd...
borzalmasan rossz tanár lennék, mert nem szeretek és nem is tudok elmagyarázni senkinek semmit. elmondom, aztán ha megérti, megérti, ha nem, akkor így járt.
ezen kívül nem szeretem, amikor kétségbe vonják a szakmai hozzáértésemet, és olyan mond nekem ellent, aki nyilvánvalóan kevésbé járatos az adott témában, mint én.
és én csak számítógépekről beszélek, hardverről meg szoftverről. adott esetben drága, de pótolható dolgokról.te pedig most önkényesen megkérdőjelezed a nálad biztosan jártasabb orvos döntését, csak mert nem magyarázta el, hogy miért. lehet, hogy csak elővigyázatosságból küldött, mert látott valami gyanúsat, de nem akart rád ijeszteni. lehet, hogy nem is értetted volna, hogy mi a baj.
ennek örömére pedig felülbírálod egy szakértő kvázi utasítását, ami akár az egyetlen értékes és pótolhatatlan tulajdonodba, az életedbe is kerülhet.az egészség nem játék, az orvos meg nem poénból csináltat az üres OEP kontójára vizsgálatokat, úgyhogy semmi nyafogás, a megadott időpontban irány a rendelő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- EA Sports WRC '23
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videó stream letöltése
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged