- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
#90088192 #30 üzenetére
A baj talán az, hogy szükségtelenül analizálgatsz, miközben nem veszed észre, hogy milyen szép egy vadvirág az árokparton, nem veszed észre, hogy csak egy mosoly kell ahhoz, hogy csillogó szemmel rád mosolyogjon egy ártatlan gyerek. Bezárkóztál, pedig nem kéne. A mások hibái nem a tieid.
-
Vakegérke
félisten
-
e-newsee
addikt
válasz
#90088192 #12 üzenetére
Hoogyne!
Van személyes ismerősöm is, aki elvárta volna az akkor 3-4 éves gyerekétől, hogy egy felnőtt érvelést megértsen. És sajnos genetikailag alkalmatlan volt a fickó arra, hogy lemenjen a gyerek szintjére. Tőle aztán éhen halhatott volna egy plüss szurikáta, mert hát az nem tud sajtot enni, hiszen csak egy játék. Nálunk meg jól van lakatva, még iszik is rá, ha kell neki. Sőt, egy perc alatt 40x iszik, ha a gyerek szerint szomjas. -
Vakegérke
félisten
"... a baj az ha ezt minden területen eljátsszák a gyerekkel."
Az tényleg baj, de csak egy volt a cél: ne legyen a gyerek nyafis, ne várja, hogy felkapva babusgassam, ne váljon érzelmi zsarolóvá. Jelentem, a módszer bevált.
Ami a házasságot illeti, hivatalosan is összekötöttük ország-világ előtt a sorsunkat, adtam neki a nevemet, mert szerettem, felvette a nevemet, mert szeretett. Nem volt kényszer, mi döntöttünk így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest