- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mindannyian zárványosak vagyunk egy kicsit, csak a kérdés ez mennyire okoz zavart a statikus és dinamikus nyírásban szenvedő alkatrész integritásában
A statikust már tudom kezelni, de a dinamikust amit nem lehet a munkadarabra csak úgy ráengedni, mert a belső zárványok hatása nem egyértelmű, és a következmények sem. -
Vakegérke
félisten
"Persze, a saját véred más."
Így van. Mikor először vettem a kezembe azt a kis bociillatú szuszogó csöppséget, aki hús a húsomból, vér a véremből, eltört nálam a mécses. Az az érzés nem hasonlítható semmihez.
Múlik az idő, elkezd csúszni-mászni, aztán feláll, megteszi első bizonytalan lépéseit, aztán kimondja az első értelmes szót, és így tovább.
Rajtam múlik, hogy milyen irányba fejlődik, az én felelősségem, hogy mire nevelem, mit engedek, mit tiltok meg neki.
Persze nem csak apu feladata a nevelés, hiszen anyu általában többet van vele, talán még jobban is szereti, de ezt kétlem.Ami a társat illeti, nem kell szerelmesnek lenni bele, elég ha szereti az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- OLED TV topic
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest