- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Vakegérke #50 üzenetére
Erről,mármint a minek, miként neveljem a csemetet, beszélgettünk hugival sokat.
Valahol korábban már említettem, hogy taposós kis getzinek avagy egy elfogadó luvnyának
Előbbi ugye sanszosan sikeres leszen, ha jó helyen és időben.
Elvektől mentesen teszi, ami kell.
És van a másik... -
-
Érdekes kérdés ez.
Amióta az eszemet tudom - najó... ez hülyeség, most se tudom még. Szóval, amióta eszembe ötlöttek ilyetén gondolatok, mindig is feleség, gyerekek volt a célom.
De, tényleg. Már az első igazán komoly kapcsolatomat is úgy képzeltem(-tük) el, hogy mi aztán ásó, kapa, nagykaland.
15 évesek voltunk, ami mostanra nyilván vicces kissé. Ám, úgy vélem, ha rajtam múlott volna, akkor most a grill mellett söröznék a fiammal és a szemem sarkából figyelném, ahogy a szememfénye kisjányom combját cirógatja az a pernahajder fickója, Sipi meg: Apjuk, nem kéne még megforgatni a husit?... :)Aztán, persze jöttek-mentek a nagyobbnál nagyobb Ők. Szép pillanatok, vágyak, tervek, majd jó nagy csalódások. Amik után megfogadja az ember fia, hogy én aztán szerelmetes soha többé! De, nyilván ez nem így működik. Ideig-óráig le lehet korlátozni aggyal a szívet, de parancsolni nem lehet neki. Szóval, újra meg újra beleléptem ugyanabba a folyóba.
Viszont, jó néhány évvel ezelőtt az elgondolásom erről a témáról, vett egy 540 fokos fordulatot és eljutottam oda, hogy se oldalbordát, se utódot nem akarok már.
Rájöttem, hogy velem van a gond, nem nekem való ez, alkalmatlan vagyok rá. (Vagy csak nem találtam rá arra, akivel...)
Na, meg erre a világra gyereket inkább nem, illetve ami még lényegesebb, már nem akarom. Beleszoktam az egyedüllétbe és egyáltalán nem hiányzik, hogy alkalmazkodnom kelljen bárkihez is. A felelősség meg aztán pláne nem. Mert, amit 'megszelidítettél' ugye... Neeem, köszi de nem.
Nyilván soha ne mondd, hogy soha, mert soha nem tudhatod. Ám, tudatosan küzdök ellene. Ha, valami komolyabbat kezdek érezni: C'est la vie!A csemetékkel egyébként jól elvagyok. És általában ők is velem. A másfél éves unokahugyim egy kis tündér, amolyan Demóna-féle, de na. :)
Vizont, pár együtt töltött nap után, lemállik a cukormáz és képes lennék agyhúgykövet kapni egyes helyzetekben. És már a gondolata is elborzaszt, hogy nekem ezt napi 24, évi 365-ben...?! No-way!
Persze, a saját véred más. Gondolom.Oh, természetesen a bejegyzést is megolvastam és minden tiszteletem Egér uram! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- weiss: Pant* rant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Megújul a Facebook mobilalkalmazása
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest