- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
pusszycat #70 üzenetére
Az unokám huszonéves. Csak akkor volt a lányommal vitánk a nevelésével kapcsolatban, amikor nálam laktak. Lerendeztük szép szóval. Sem előtte, sem utána nem kukorékoltam bele a nevelési módszereibe.
Egy nagyszülő óriási hibát követ el, amikor meg akarja határozni, hogy a gyermeke hogy nevelje az unoká(i)t. No persze van olyan, hogy jobban járna a gyerek, ha a nagyszülő nevelné.
-
Vakegérke
félisten
-
-
-
törölt tag
válasz
pusszycat #43 üzenetére
Gondolj egy öntvényre egy bezárt Öntödébe.
A mester kapatós volt, teli van zárvánnyal a munka darab
Kívülről be tudod tapasztani a lyukakat, egyenetlenséget, de a belül lévőket, csak újra öntéssel lehet javítani.
Ez az öntvény vagyok én, alapjaiban hibás, javításom csak elpusztitasom árán lehetséges.Ezt másképp nehéz elmagyarázni, látszólag meg tudok felelni az elvárásoknak, de ez mindig színjáték lesz.
-
-
törölt tag
válasz
pusszycat #38 üzenetére
Amikor találkoztunk, mindent megbeszéltünk, mert úgy fair ha tudja kivel van dolga. Tudta, hogy szükségem volt drogra, hogy el tudjak jutni erre a szintre, tudja sok hülyeséget csináltam, és azt is mennyire problémás a létezés számomra. Tudom az érzések felülbírálta nem egyszerű, de tudnia kellett, mert esélyt adtam arra, hogy átgondolja. Ha így is jó, hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest