Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
LurkerSheik #13 üzenetére
ki lehet kapcsolni az animációkat.
-
válasz
Speciel a Samsungból akkor lett elegem amikor azt a bullshitet nyomták, hogy azért nem adják ki a 4.4-et S3-ra mert az a kevés RAM-mal rendelkező eszközökre lett optimalizálva így 2x is dobhattam ki Samsung csúcs telefont mert a gyártó cseszett frissítést kiadni (mindezt tetézve az Android átkával azaz a szolgáltatók által hónapokig visszatartott frissítést amennyiben nem stock androidot futtató telefont vettél).
Mondjuk én S3-ról váltottam i6s-re és ahhoz mérten én igen csak megvagyok elégedve a tempójával (mondjuk van pár iOS/Apple hülyeség amit fél év után is rühellek és valószínűleg ez így is fog maradni). Persze továbbra is úgy vélem, hogy az android a jobb rendszer, de már nagyon ideje lenne, hogy a google megrugdossa a gyártókat a szolgáltatókkal egyetemben.
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
LurkerSheik #23 üzenetére
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
Ne OTA-n frissítést és kapcsold ki az animációkat Általános, kisegítő lehetőségek, mozgás csökkentése. Anno egy bug miatt, arra is volt lehetőség teljesen minden animációt kilőjél.
#14 7heads Drago: Annyit tudsz tenni, hogy letoltod a frissitest es torlod a tarhelyrol, akkor egy jo ideig nem csesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest