- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- iPhone topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(V) ó k u s
tag
A statisztika sajnos vagy sem felejtős. A statikus, ha akarja az egekig emelhet egy vállalkozást, hivatalt, vagy épp a földbe döngölhet.
Csak egy példa. Magyarország határán belül él mondjuk 7 millió fő. Rájuk nézve a munkanélküliség borzalmasan nagy. Viszont, ha magyarnak tekintjük a külföldön élő magyarokat, illetve azokat akik felvették a magyar állampolgárságot, akkor menten jobb a helyzet. Az más kérdés, hogy statisztikailag, látszólag...
Nem túlzás! Vannak esetek, amikor behívnak elég sokszor, majd a kapitányság Csipkerózsika álmából felébredve adja a végzést, hogy Ők innentől köszönik nem tudnak mit tenni, a bizonyítási eljárás téged terhel, mehetsz igényt érvényesíteni a bíróságra.
Ahogy már korábban volt szó róla, a vevői rétegnek körültekintőnek kell lenni. Elvégre, ha Én megakarok venni valamit, akkor az Én kötelességem arról meggyőződni, hogy az adott termék nekem jó!
Én személy szerint épp ezért szoktam ragaszkodni, hogy hozzám jöjjenek.
Egyrészt kényelmesebb és személyesebb. Másrészt nem mondjuk a Westend előtt fog az illető egy processzort tesztelni.
A (pl.) Tescoba is elmész, ha valamit szeretnél vásárolni, és nem a Tescot kéred meg, hogy hozza már neked oda valamelyik sarokra.Csak ugye sokan kényelmesek, felületesek és rohannak! Utólag meg jajgatnak, hogyha valami nem jó. Ami valljuk meg, az esetek többségében azért nem jó, mert a vevő rohan, és fingja sincs, hogy miket kellett volna megnézni.
A piaci értékesítések során azért még mindig sokkal több pozitív kimenetelű üzlet köttetik meg úgy, hogy mindkét fél korrekten áll a dolgokhoz. Ezzel elkerülhető a későbbiek során a veszekedés és/vagy jogi eljárás, és még kismillió dolog.
Ahogy mondani szokás üzletkötés során: Társnak kell lenni!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Megkímélt MSI GF65 Thin Gamer Laptop + Ajándék (i5, RTX 3060)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Csúcskategóriás Acer Predator Helios Neo 18" Gamer Laptop (i9 14900HX, RTX 4070, 32gb RAM, 2TB SSD)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest