- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Hát nekem volt plug in hybridem. Többet se lesz. Ami az elektromosban és a benzinesben eltud b@szódni, az mind benne van. Ford c max energi volt az alany. Még a nagy válság előtt vettem, aránylag jó áron 4 évesen. Volt benne 140k km. 200k körül valami elkezdett kicsit zörögni benne a váltó körül. Irány a Ford szerviz. Egy hétig vizsgálták, tesztelték, kiderült, hogy a váltó nem tökéletes, de ilyen hibát még sehol, semelyik Ford szervizben nem láttak. Cserélni kellett volna a komplett váltórendszert és utána újraprogramozni, ára 6500 euró. Na akkor voltam úgy, hogy felgyújtom az egészet a g€cibe...
-
Noukoum
veterán
Hogy globálisan mennyire környezetbarát, arról meglátásom szerint nincs még egyetemes megállapodás
De van. Csak abban van vita hogy élettartama alatt 30x vagy 3000x kisebb a széndioxid lábnyoma. És itt csak széndioxidról beszélünk.Ha egyetemes megállapodás alatt arra gondol az ember hogy mindig lesznek szekták akik kitalálnak valami baromságot akkor igen, sosem lesz olyan. De ez akkor az élet minden területére elmondható, hiszen minden vitatott bizonyos körökben.
Egyébként végigolvasva a kommentet, olyan mintha 10 évet visszaugrottunk volna az időben. Csak azóta az idő mindent igazolt, azt is amit én is rosszul gondoltam. Főleg hogy ma már az egész világ ebben van benne, tehát nem arról van szó hogy majd ekkor meg akkor. Az egész világ pedig elég ritkán indul el egy olyan irányba aminek több a negatívuma mint a pozitívuma.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest